2777
2789
عنوان

داستان روز معلم و هدیه ای که پس داد!!

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 20 پست
یه مقدار ک چه عرض کنم خانوادم منو گذاشتن خونه خواهرم اصلا انگار نه انگار منم بودم نه هزار تومن پول ن ...

ای بابا...

منم یادمه زمستون چقدر هوا سرد بود پیاده چه مسافت دوری رو میرفتیم مدرسه

امکانات نبود... واقعا چه دوران مزخرفی بود😅

من خدا رو دارم…اینجوری که نمیمونه…این زمستونم میاد و میره…بهار میاد و خونه رو میتکونه…( جز کاربران قدیمی و تعلیقی!)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ماهم معلم اینجوری داشتیم  یا پس میداد یا میداد میگفت ببر عوضش کن این مدلشو برام بخر 😐

وای چه قدررررر پروووو 

کاش تخم مرغ خام میزدین سرش😂😂 

من خدا رو دارم…اینجوری که نمیمونه…این زمستونم میاد و میره…بهار میاد و خونه رو میتکونه…( جز کاربران قدیمی و تعلیقی!)
معلم نبوده حداقل تو دلش نگه میداشت  درضمن هر روز داره باشکوه تر میشه کمه بگن هزینه تالار بدید ...

بعضی مادرا مقصرن... اگه همه متحد باشن یه تبریک ساده ام واسه معلم بسه

خواهر من دبستان بود. شکلات میبره برا معلمش.معلم هم شکلاتارو میریزه سطل زباله. بعد 30 سال هنوز تو ذهن ...

متاسفم... حیف اسم معلم !