2777
2789
عنوان

تاپیک تنبیه بچه کلاس اولی رو خوندم

237 بازدید | 13 پست

وای خدا این تاپیک رو الان خوندم یه لحظه خودمو گذاشتم جای اسی و دخترم رو به جای بچش تصور کردم یعنی اگه زبونم لال این اتفاق واسه ما پیش میاومد تا مدیر مدرسه رو با خاک حیاط مدرسه آغشته نمیکردم ول نمیکردم من خودم عصبی که هستم رو بچه‌ها مخصوصا دختر بچه خیلی حساس که هستم دخترمم خط قرمز منه پس اگه زمانی بره مدرسه بفهمم بهش استرس دادن تا مدرسه رو رو سرشون داغون نکنم ول نمیکنم چرا اینقدر فرهنگیا بی فرهنگ شدن من اینجا و بیرون از اینجا خیلی میبینم که مادرا از رفتار معلم و ناظم و مدیر مدرسه بچشون ناراضین واقعا به تاراج فنا رفتیم خودمون خبر نداریم

اسی اون تاپیک اومدی اینجا بهم بگو چه کردی با اون بی فرهنگ بی سرپا از طرف منن روی ماه دخترتو ببوس بمیرم واسش که اشک ریخته و دندوناش بهم میخورده ای خدا😭😭😭

دقت کردی حیوونا کاری با بچه ها ندارن مثلا اهورو شکار میکنه ولی بچشو نه ایناازحیوونم کمترن

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو‌مهد مربی با دفتر کوبیده بود تو‌سر‌پسر‌عموم و دعواش کرده بود دیگه نرفت مهد زن عموم‌نشسته بود فقط سر پسرشو‌میبوسید گریه میکرد از اونا نیست که بتونه بره داد بزنه فقط دیگه نبردش مهد 

بله متاسفانه معلما خیلی بی فرهنک شدن،جلوی خونواده ها خودشونو آروم و صبور نشون میدن،

پسرم میگه مامان معلم مارو میزنه،میگم چرا میگه یکی که حرف گوش نده با خط کش همه رو‌میزنه،یه توهین میکنه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
می‌شه اگه براتون مقدوره یه خلاصه بگین از اون تاپیک؟❤️ خیلیییی طولانی بود نتونستم بخونم.

یه دختره تو مدرسه بچه اسیه که دختر بخشداره مدیر فقط به اون بها میده و اونم لوس شده دیروز مدیر رفته تو کلاسشون با معلنشون کار داشته که همین دختر بخشداره پاشده گفته این دختر یعنی دختر اسی دفتر منو خط خطی کرده مدیر بشدت داد زده سر بچه اسی و مجبورش کرده کفشش رو دربیاره و راه بره دختر اسی هم حالش بد شده هی بالا میاورده به حضرت عباس قسم تصورش هم حال آدمو بد میکنه حالا اسی میخواد بره شکایت

میدونی داعش نباید از بین میرفت لازم بود بعضیا گیر امثال خودشون بیافتن تا بفهمن یه کیلو ماست چقدر کره داره

ای مدیر مدرسه‌ی اسی الهی از خدا و پیغمبر بخوری کثافت

بله متاسفانه معلما خیلی بی فرهنک شدن،جلوی خونواده ها خودشونو آروم و صبور نشون میدن، پسرم میگه مامان ...

چرا واقعا اینجوری شدن ما دهه شصتیا درسته معلمامون سخت گیر بودن ولی انصافا بی فرهنگ نبودن اینا اصلا شعور و معرفت ندارن آخه دختر کلاس اولی با اون جثه‌ی کوچیکش وای خدا تصورش آدمو نابود میکنه خیلی دلم میخواد برم مدرسه دختر اسی اون تاپیک

یه دختره تو مدرسه بچه اسیه که دختر بخشداره مدیر فقط به اون بها میده و اونم لوس شده دیروز مدیر رفته ت ...

واقعا؟!😐😐😮😮من خیلی ارومم،ولی اگر همچین اتفاقی برای بچه م بیفته قطعا آنقدر پیگیری میکنم تا معلم اخراج بشه،

یه دختره تو مدرسه بچه اسیه که دختر بخشداره مدیر فقط به اون بها میده و اونم لوس شده دیروز مدیر رفته ت ...

یا خدا! مگه می‌شه؟! مگه داریم؟!

حالم بد شد! 

حالا این آسیبی که این بچه از مدیر دیده و تصویر بدی که از مدرسه براش به جا مونده چطور قراره جبران شه؟

خیلیی تاثیر داره ها!

من دوران راهنمایی یه معلم خیلی خیلی بد داشتم. همون باعث شد من تو انتخاب رشته، به یکی از رشته‌ها اصلا توجهی نکنم. چون یکی از کتاب‌های مربوط به اون رشته رو درس میداد و زدم کرده بود.

ببینین حال بچۀ اسی چطور بوده! از اول ابتدایی، از مدرسه، این خاطرۀ خیلی بد برات به جا بمونه!

وای خدا!😖

واقعا؟!😐😐😮😮من خیلی ارومم،ولی اگر همچین اتفاقی برای بچه م بیفته قطعا آنقدر پیگیری میکنم تا معلم ا ...

اصلا حالم از هرچی معلم و مدیر و روز معلمه داره بهم میخوره 

یکی میگفت شیرینی گرفتم بردم مدرسه بچم که بچه‌ها با معلمشون بخورن مدیر گرفته برده دفتر نگاه کردم دیدم چنتا دیگه جعبه هست به بچه‌ها نمیدن خودشون میخورن آخه این گداصفتا چی میخوان یاد بچه‌ها بدن نمیدونم

اصلا حالم از هرچی معلم و مدیر و روز معلمه داره بهم میخوره  یکی میگفت شیرینی گرفتم بردم مدرسه ب ...

ای بابا..من پسرمو فرستادم مدرسه ی غیرانتفاعی..تاالان خداروشکر خوب بوده..همیشه زنگ آخر زود میرم دنبالش،دم در کلاس منتظر میمونم..معلم کلاس روبرویی،دونه دونه بچه هارو بغل میکنه،خداحافظی میکنه،بوسشون می‌کنه..تذکر میده کلاهشون رو بزارن😐به خواهرم اینا رو تعریف میکردم ناراحت شده بود میگفت مادهه ی شصتیا رو اذیت میکردن،😆ولی مثل اینکه هنوز نسل اینجور معلما ومدیرا منقرض نشده..

ای بابا..من پسرمو فرستادم مدرسه ی غیرانتفاعی..تاالان خداروشکر خوب بوده..همیشه زنگ آخر زود میرم دنبال ...

خدا حفظ کنه گل پسرتو عزبزم واقعا معلم باید اینجوری باشه  

والا منم دهه شصتیم معلمامون بداخلاق بودن ولی وحشی نبودن ولی این مدیره خوده خوده خوده وحشیه

خدا بداد نسلهای بعدی برسه والا

یا خدا! مگه می‌شه؟! مگه داریم؟! حالم بد شد!  حالا این آسیبی که این بچه از مدیر دیده و تصویر ب ...

دقیقا خوده اسی میگفت تا فارغ التحصیل بشه این خاطره تو ذهنش میمونه و برای این موضوع خیلی ناراحت بود بخدا اینا شرف و معرفت که ندارن هیچی وجدانم ندارن