2777
2789

چند روز پیش تولدم بود به همسرم خودم پیشنهاد دادم بریم ناهار بخوریم بیرون و قبول کرد و رفتیم رستورانمون بسته بود بعد همسرم منو برد سمت یه رستوران داغون بهش گفتم اینجا نه خیلی بد گفت خب نیا جلو بقیه

بعد بهش گفتم چرا جلو اونا با من اونجوری حرف زدی بحثمون شد منم نرفتم توی رستوران رفتم اونور تر

بعد دیدم اومد بیرون بدون هیچ حرفی رفتیم سمت ماشین و به سمت خونه

انقددددددددددد‌ دلم شکسته از اونروز که حدی نداره

امروز کیک‌خریدم بعد بهش گفتم کسایی که باید میخریدن‌ نخریدن گفت خودت خواستی اینجوری بشه انقددذذ گریه کردم ولی هنوز دلم سبک نشده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینکه روز تولدت کادو نخره حتی ناهار هم دعوتت نکنه و روز تولدت رو بدترین روز کنه حساسیته؟

من ده ساله ازدواج کردم بخدا نه کیک نه کادو هیچی نگرفته اصلا تولدم رو یادش نبوده فقط امسال تولدم پیشش نبودم پیام داد سلام تولدت مبارک در همین حد بخدا   اونم مطمئنم یا جاریم یا خواهرشوهرم بهش یادآوری کرده تولدم بوده که تبریک گفته 

سخت نگیر زیادم گیر نده بحث های الکی نکنید زندگی خیلی کوتاهه

خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت   خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا                        علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن 
اینکه روز تولدت کادو نخره حتی ناهار هم دعوتت نکنه و روز تولدت رو بدترین روز کنه حساسیته؟

فشار روی مرد ها زیاده .اگه قبلا هم مثل امسال بوده انتخاب خودت بد بوده اگه امسال اینجور شده که واضحه فشار روش بوده 

گریه؟؟؟؟چند سالته؟؟

نهایتش خوشت نمیومد از اون رستوران، یه کیک میگرفتین شب باهم میخوردین یا باهم دیگه پیتزا درست میکردین، فیلم مورد علاقتون نگاه میکردین و...

من پارسال تولدم بچه ی دومم باردار بودم سه روز بعدش زایمانم بود. اصلا شوهرم یادش نبود حتی یه تبریک بگه😂😂 دیگه لابد باید خودمو میکشتم

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤