2777
2789

حالم از مردهای هوسباز که همه زنها را به یه چشم نگاه میکنن به هم میخوره بابا از زندگی حیوونی خودتون بیاین بیرون همه جا حتی تو سایت دنبال جانورهایی مثل خودتون میگردین که به غرایز و شهواتتون دامن بزنید

بیایید باهم به اصلحترین رای بدیم صلوات جلیلی پسند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخوان ناراحتیو بجای شوهرش جبران کنن😂بیشعورا

😐فک کردن میتونن آدم باید خیلی بدبخت باشه از شوهرش به اینا پناه ببره

من همچین تاپیکی هم نمیزنم باز درخواست میدن

یبار قبول کردم گفتم ببینم زبون بسته چی میگه

برگشت گفت من همه جوره در خدمتم زمان وفاداری ادمارو مشخص میکنه

گفتم من شوهر دارم

گفت باشه منم کوردارو دوس دارم.

در این حد چلمنگ و بی خاصیت

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

عقل ندارن تایپکم نزنی درخواست میفرستن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

😐فک کردن میتونن آدم باید خیلی بدبخت باشه از شوهرش به اینا پناه ببره

بعضیا ک تو شرایط بدی هستن فقط میخوان با یکی صحبت کنن و حالشون خوب بشه متاسفانه این اتفاق میفته بعدش کلیم پشیمون میشن چندتاخانومو تواین سایت دیدم ک پشیمون بودنو دنبال راه فرار

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤
بعضیا ک تو شرایط بدی هستن فقط میخوان با یکی صحبت کنن و حالشون خوب بشه متاسفانه این اتفاق میفته بعدش ...

اره بخدا ادم نمیتونه تو دنیای واقعی همه حرفاشو به کسی بزنه به اینجا پناه میاره اونم اینجوری ضد حال میخوره

میخوان ناراحتیو بجای شوهرش جبران کنن😂بیشعورا

نمیدونن بیشتر زنای که از شوهر خودشون بدشون میاد تحمل دیدن ریخت هیچ مردی ندارن

چقدر سخته توی رویاهات با کسی حرف بزنی وزندگی کنی در حالی که بدونی توی واقعیت هیچ وقت نمی تونی داشته باشیش