2777
2789

میخوام از سرم های اوردینری سفارش بدم کسی اطلاعی داره ک چطوره سایتش معتبره یا نه ؟

عمر:زندگی اون لحظاتی نیست که نفس میکشیم دفنه! زندگی لحظاتیه که نفسمون بند میاد!/عمر:چرا نمیری؟ دفنه: چون نمیتونم! تو چرا نمیگی برو؟ عمر: چون نمیتونم! / دفنه: متوجه هستین؟زندگی پراز جداییه! بارها تصمیم میگیرین ... به جایی میرسین ... میگین خیلی خب راهه من اینه ... بعدش باز راه ها تقسیم میشه ... بارها و بارها و بارها مجبور میشین تصمیم بگیرین ... در آخر همه این تصمیمات از ما ... مامیسازه! بازم گاهی برمیگردم و با تعجب به انتخابهای خودم نگاه میکنم ... گاهی منه  اون موقع منه الان رو متعجب میکنه ولی خب زندگی با انتظار از ما برای گرفتنه تصمیماته تازه ادامه داره ... هرچی باشه مجبوریم راه بریم و نباید فراموش کرد که این راه هارو یه بار میریم و تمرین و شانس دومی نداره ... هرگز نمیدونیم که پشت در چه سورپرایزها و چه معجزه هایی منتظر ماست / این داستان ادامه داره ...
اسی اگه جواب گرفتی لایکم کن

والا کسی نیست جواب بده ☹️ خوابن همه یبار موقعی ک سایت شلوغه باید بزارم 

عمر:زندگی اون لحظاتی نیست که نفس میکشیم دفنه! زندگی لحظاتیه که نفسمون بند میاد!/عمر:چرا نمیری؟ دفنه: چون نمیتونم! تو چرا نمیگی برو؟ عمر: چون نمیتونم! / دفنه: متوجه هستین؟زندگی پراز جداییه! بارها تصمیم میگیرین ... به جایی میرسین ... میگین خیلی خب راهه من اینه ... بعدش باز راه ها تقسیم میشه ... بارها و بارها و بارها مجبور میشین تصمیم بگیرین ... در آخر همه این تصمیمات از ما ... مامیسازه! بازم گاهی برمیگردم و با تعجب به انتخابهای خودم نگاه میکنم ... گاهی منه  اون موقع منه الان رو متعجب میکنه ولی خب زندگی با انتظار از ما برای گرفتنه تصمیماته تازه ادامه داره ... هرچی باشه مجبوریم راه بریم و نباید فراموش کرد که این راه هارو یه بار میریم و تمرین و شانس دومی نداره ... هرگز نمیدونیم که پشت در چه سورپرایزها و چه معجزه هایی منتظر ماست / این داستان ادامه داره ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😁😁😁 عزیزم ، منم میخواستم از سرم هاش سفارش بدم ولی دو دل بودم 

مثل اینکه گفتن اصل نیست ☹️ ولی تو سایتش ک نگا کنی قیمتش خیلی از بیرون گرونتره

باز حالا نمیدونم 

اگه شماعم چیزی متوجه شدی منو در جریان بزار 

سلام دوستان، من صاحب فروشگاه اوردینری ایران هستم و می‌خواهم درباره خدمات و تضمین‌هامون توضیح بدم تا اگر کسی دنبال محصولات اوردینری اصل هست، انتخاب آگاهانه‌تری داشته باشه.

• ما محصولات The Ordinary را مستقیم از فروشگاه‌های معتبر بین‌المللی مثل Douglas (آلمان)، Sephora (کانادا و فرانسه) و فروشگاه رسمی The Ordinary در کانادا تهیه می‌کنیم.
  • برای هر سفارش فاکتور خرید معتبر و به دوستان عزیز رائه می‌دهیم و در صورت درخواست ویدئوی خریدمحصولا ت از کانادا و آلمان برای هر محصول موجود می‌فرستیم تا اصالت کالا قابل‌مشاهده باشد.
  • ارسال سریع به سراسر ایران، پشتیبانی مشاوره‌ای برای انتخاب محصول بر اساس نوع پوست و تضمین بازگشت در صورت هر مشکلی.

اگر سوالی در مورد یک محصول خاص (مثل نیاسینامید، ویتامین C، هیالورونیک) داری، بپرس — خوشحال می‌شم راهنمایی کنم.
(برای مشاهده نمونه فاکتور و ویدئو لینک/تماس را قرار دهید یا بنویسید «در پیام خصوصی ارسال می‌کنیم».)

در ضمن ما فروشگاه حضوری هم در تهران خیابان پاسداران را فعال کردیم که می توانید قبل از خرید محصولات اطلاغات و اجناس ما را چک بفرمایید برای دیدن محصولات ما وارد سایت  شوید