2777
2789

خاهرم بچشو پیشم گذاشت رفتم بودم خونشون رفت آرایشگاه دیرم اومد بچش فارسی حرف میزد خوشم نیومد ن اینکه بد باشع هااا اصلا ولی خب کوردو ب لهجش میشناسن و زبان مادریش خلاصه لباسامو پوشیدم گفت کجا دایی؟گفتم من میرم گفت چرا؟گفتم خو کوردی حرف نمیزنی!!!گفت باشع بخدا کوردی حرف میزنم دیگه بعد ماورش برگشت..گفت دالگه چیدسه کو ل ورسگی مردیمنه دالگه هه تماشای مه کرد وت کار خود کردی و یه ساعت😅

کاربری آقا هستم،،،،پرورده کوردم ایلام خاکمه....

دوستتون دارم به کوردی چی میشه ؟ 

بژی یعنی چی ؟ 

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا بچه رو اذیت کردی به هرحال بزرگتر میشه کامل کوردی میگه والا من بچه هام فارسی حرف میزنن میگم تو مدرسه مسخره میکنن حرف زدنشو وقتی کرونا بود بچه ها ویس میدادن بعضیا انقد خنده دار فارسی میگفتن

منم کوردم ولی اصلا جمله اخرو نفهمیدم حتی یه کلمه شو

جملہ آخرش گفتہ: مادرش ھی بہ من نگاہ میکرد و میگفت کار خودتو کردی بہ یہ ساعت( منظورش اینہ کہ با یہ ساعت کہ بچہ رو نگہ داشتہ تشویقش کردہ کوردی حرف بزنہ)

منم کوردم ولی اصلا جمله اخرو نفهمیدم حتی یه کلمه شو

میگه رفتی کجا از گرسنگی مردم مادرش هم به اسی نگاه کرده گفته تو یک ساعت کار خودت و کردی

میگن زندگی برای زنده هاست اما خدایا ، بس که  ما دنبال زندگی دویدیم بریدیم که