2777
2789
عنوان

خانوووما بیاین بگین چ گلی ب سرم بگیرم دیگ دارم دیوونه میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 688 بازدید | 108 پست
اصلا باورت نمیشه پروووو ترین  تنبل تررین و بی عرضه و بی ررررگ ترین ادمیه ک دیدم

بخدا دیگه حرفی ندارم

من یکی دیگه چیزی نمیتونم بگم

بنظرم بجای عصبانیت این دفعه مدلتون عوض کنید

خیلی ببخشید خیلی ببخشید برید بغل و بوس و .... کاملا هم عادی و با محبت برخورد کنید انگار اتفاقی نیفتاده

ببینید تا کجا میخواد ادامه بده

اون خوابید شما هم بخوابید کنارش

ناهار و شام و ... فقط به بچه بدین گشنه نمونه دیگه مثل خودش رفتار کنید. بخوابید و ریلکس کنید. راحت😂😂

یا وقتی میخواست بخوابه محکم ظرفا رو بزنید بهم

یا از اون تفنگ اسباب بازیا بگیرید که گلوله دایره شکل قرمز چند تایی دارن و صدای ترقه میده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگید منم حال ندارم دیگه کاری انجام بدم پاشو خودت غذا بپز منم یه چیزی بخورم گشنه نمونیم

اخ اخ این‌گشنه بشه یکاری میکنه با منو بچم ک نگوو و نپرس مث هاپو میشه فقط پاچه میگبره

لج باز ک بینهایت هست  ولی در برابر مسائل مالی بشدت بیخیالع

اون بیخیال. شما چرا انقدر فشار می‌خورید

شما هم کلا خودتون بزنید به بیخیالی

غذا هم نپز. الکی بگو حال ندارم و سرما خوردم

تو وظیفه اینه کار کنی و پول بیاری فردا بخاطر بدهی هات بدبخت نشیم. همش میخوابی که چی؟

اون بیخیال. شما چرا انقدر فشار می‌خورید شما هم کلا خودتون بزنید به بیخیالی غذا هم نپز. الکی بگو حا ...

مشکل دقیقا همینه نمیتونم کمو کسری و قسط و کرایه خونه رو بببنمو دم نزدنم

مشکل دقیقا همینه نمیتونم کمو کسری و قسط و کرایه خونه رو بببنمو دم نزدنم

با این فکرا فقط خودت اذیت میکنی

بابا خودت بزن به بیخیالی

یا همون اورژانس اجتماعی که گفتم

من نظرم این‌است. باز خوددانید

🤣😭

والا نه به اینکه خدا واسه ما یه دختر خوب قسمت نمیکنه و کارهامون حل نمیشه من زودتر برم سربازی و مستقل بشم

نه به ایشون که زندگی و زن و بچه به این خوبی داره می‌خوابه و میخوره فقط

البته براساس حرف شما ميگما. وگرنه من قصد توهین به ایشون هم ندارم. شاید واقعا یه دلیلی داره. نمیدونم

این قبل عید خوب بود بعد عید اینجوری شده هی میگ چشمم زدن یا دعا گرفته خالت  گاهیم‌ک میره زودی م ...

شایدم اینجوری شده انشائ الله فرجی بشه 

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
بمیرم برا بچم هی میگ من داداش میخوام تنهام نی نی ندارم میگم عیبی نداره مامان جان میره بقیه رو میبینه ...

به خاطر همون بچه ای که الان داری روی احساسات بچه دیگه ای نیار عزیزمبذار چند سال بگذره اگه شوهرت درست شد بچه بیار خرج بچه سنگینه درثانی بچه پدر بامسئولیت میخواد

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین