2777
2789
عنوان

خانوووما بیاین بگین چ گلی ب سرم بگیرم دیگ دارم دیوونه میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 688 بازدید | 108 پست
غلط میکنن صاحب کارا اذیت میکنن حق داره بنده خدا دنبال یه کار بهتر با بیمه و ... خودتون بگردین توی ...

یه هفته صابکارش اخراجش کرد سر پیچونداش اون یه هفته خودمو کشتم نرفت دنبال کار همش میخوابید میگفت فردا از فردا ازفردا تاخودم زنگ زدم صابکارش خواستم ببخشدش قبول کرد بنده خدا باز این ادم نمیشه

رابطش با بچه ب شدت بده من ب خواهرش و مادر‌پدرش گفتم باهاش صحبت کنن اونام هرچی میگن فقط میگ باشه ک از ...

هر چی باشه بازم باباشه

میتونه انکارش کنه؟

این مشکلات و دعوا ها کم و بیش تو زندگی همه هست

نمیخوام قضاوتتون کنم اما خودتون بهتر از همه اون چیزی که بهتر هست رو میدونید 

و دعا کنید و از خدا بخواید. در کنارش باید تلاش داشته باشید و خودتون هم یه حرکتی بزنید. فقط با دعا کردن هم کاری جلو نمیره

انشالله که بعد از این مسیر سربالایی و سخت زندگیتون به سرازیری و خوشبختی و عاقبت بخیری منتهی بشه. آمین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه هفته صابکارش اخراجش کرد سر پیچونداش اون یه هفته خودمو کشتم نرفت دنبال کار همش میخوابید میگفت فردا ...

تنها راه حذف تنبلی سختگیری هست

نه با کتک و ...

قانونی برید جلو

از اورژانس اجتماعی ۱۲۳ هم میتونید کمک بگیرید

خدا از دهنت بشنوه

توی زندگی شما چیزی اتفاق میفته که اونو باور داشته باشید

تا بگی من چقدر بدبختم، شوهرم فلانه، بدهی مون زیاده و ...

به هیچ جا نمیرسی و فقط اعصابت بهم میریزه

خداروشکر کن هر چند کم یه لقمه نون برای خوردن دارید، بچه تون سالمه و ...

بخدا همه سختی دارن تو زندگیشون. اونایی موفق هستن و با آرامش زندگی میکنن که اول خودشون باور داشته باشند و هر چیزی رو الکی بزرگ نکنند.  دوم اینکه به خدا ایمان داشته باشن. بدون نظر اون یه برگ هم از درخت زمین نمی افته

از خودش بخواه ...

توی زندگی شما چیزی اتفاق میفته که اونو باور داشته باشید تا بگی من چقدر بدبختم، شوهرم فلانه، بدهی مو ...

ب بزرگی خدا شکی ندارم و اصلا ادم پر توقعی نیستم من فقط میخوام بره سرکاذ پس اندازی باشه کرایه خونه و مخارج خوردو خوراک دربیاد اصلا اهل بریز و بپاش نیستم

ن دعواش نشده میگ حس کار نیس حوصلش نیس

سختگیری خیلی خیلی زیاد جوابه

الکی تهدیدش کن. بگو مهریه و نفقه و ... من که زیاد از قانون سردرنمیارم خلاصه بگید همه رو میخوام

ببینم عرزه داره شوهر من دو روز بیرون بخوابه

ب بزرگی خدا شکی ندارم و اصلا ادم پر توقعی نیستم من فقط میخوام بره سرکاذ پس اندازی باشه کرایه خونه و ...

هعی

نمیدونم والا

منی که این همه نظر میدمم هنوز تو کار خودم موندم

هر طور صلاح هست انشالله اتفاق بیفته 

سختگیری خیلی خیلی زیاد جوابه الکی تهدیدش کن. بگو مهریه و نفقه و ... من که زیاد از قانون سردرنمیارم ...

فکر کردی نکردم رفتم مهر گذاشتم اجرا همه کارارو کردم پرونده بازه ولی چیشد هیچی حکم جلبو هم نمیدن تهش هم ببخشید  همش میگ بیا اینو بگیر