2777
2789
عنوان

خانوووما بیاین بگین چ گلی ب سرم بگیرم دیگ دارم دیوونه میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 688 بازدید | 108 پست
بگو بچه رو تو نگهدار و کارای خونه رو انجام بده .من برم سرکار اگه یذره غیرت داشته باشه نمیزاره

والا تا هفته پیش کار میکردم دیگ جونم نمیکشه هزارتا مریضی گرفتم رفتارشم ک با بچه اصن نگم بی نهایت لجباز پ یکدنده هی مث بچه ها باهاش دعوا میکنه نمیگ اون بچس ۳ سالشه نمیفهمه 

بگردی پیدا میشه بازم توکل بخدا کن.ولی اینم بگما شوهرمن کلا دوسه هفته اینجوری شد خییییییلی اهل کاره ا ...

این قبل عید خوب بود بعد عید اینجوری شده هی میگ چشمم زدن یا دعا گرفته خالت 

گاهیم‌ک میره زودی میاد خونه یه مشکلی پیش میاد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا تا هفته پیش کار میکردم دیگ جونم نمیکشه هزارتا مریضی گرفتم رفتارشم ک با بچه اصن نگم بی نهایت لجب ...

وای اینطوری خیلی بد هستش

خدا بهتون صبر بده

ببینید علتش چی هست

میتونید از کمیته امداد هم کمک بگیرید

وای اینطوری خیلی بد هستش خدا بهتون صبر بده ببینید علتش چی هست میتونید از کمیته امداد هم کمک بگیری ...

گاهی از خدا ارزوی مرگشو میکنم میگم بمیره حداقل یه خیری میرسع میگم شوهر ندارم ن الان ک حکم مترسک سر جالیزارو دارع

گاهی از خدا ارزوی مرگشو میکنم میگم بمیره حداقل یه خیری میرسع میگم شوهر ندارم ن الان ک حکم مترسک سر ج ...

والا من تو موقعیت شما نیستم بخوام نظر بدم ولی شما که الان بالاخره اول زندگیتون هست اینطوری به مشکل خوردین بعد بزرگتر شدن بچه قطعا مشکلاتتون هم بیشتر میشه

سعی کنید خودتون هر طوری شده واسه شوهرتون از دوستی، آشنایی چیزی یه کار تو شرکت یا کارخونه پیدا کنید حداقل سروقت بره و بیاد

آگهی تو برنامه دیوار زیاد میزارن. چاره ای نیست

اگه احساس می‌کنید معتاد هست اول تهدیدش کنید بنظرم و بعد دیگه اگه دیدین نمیشه مهریه رو بزارید اجرا و خونه رو از چنگش در بیارید. بیرون که نمیتونه بخوابه. یکم سخت بگیرید خودش میفهمه باید چیکار کنه

والا تا هفته پیش کار میکردم دیگ جونم نمیکشه هزارتا مریضی گرفتم رفتارشم ک با بچه اصن نگم بی نهایت لجب ...

شما هم نیاز نیست حتما کار سخت و بیرون برید و انجام بدین. میتونید کارهای خونگی هم انجام بدین

خودتون هم تلاشی نمیکنید بنظرم

شما هم نیاز نیست حتما کار سخت و بیرون برید و انجام بدین. میتونید کارهای خونگی هم انجام بدین خودتون ...

کار خودم خونگی بود بچم یساله بود کار میکردم الان یکونیم سالس ولی هزارتامریضی گرفتم جوری ک نشستن هم برام مشکله من همه کاری کردم این پروو شده میگ توکارکن

شاید اذیت میکنن و حقوق خوب نمیدن آدم جایی که حالش خوب باشه کار کنه مگه میشه نره و .... ببینید دقیق ...

میگ حقوقو همه جا زیاد کردن برامن نکردن 

صاحبکارش گفته یکی دوماه دیگ زیاد میکنه این بهونه میاره

کار داره و نمیره

والا خیلیا به جای اینکه مشکل رو با خانواده خودشون حل کنند و مثلا با زن یا شوهر و ... خودشون حرف بزنن میان اینجا می‌گن

من نوعی تو شرایط شما نیستم بخوام نظری بدم

هممون فقط میتونیم حدس بزنیم ک پیشنهاد بدیم

بنظرم برید وضو بگیرید و دو رکعت نماز بخونید و هر دعایی به ذهنتون میرسه انجام بدین

آدم تو خلوت خودش خیلی فکرا میاد تو ذهنش تا اینجا

در ضمن آرزوی مرگ کسی که دوستش داری هم اصلا خوب نیست

شما به اون بچه فکر میکنی که خواهر و برادر نداره 

اما نمیگید اگه پدر نداشته باشه چقدر سخت تره براش

همیشه خداروشکر کنید و از خودش کمک بخواید

نه از بنده هاش

میگ حقوقو همه جا زیاد کردن برامن نکردن  صاحبکارش گفته یکی دوماه دیگ زیاد میکنه این بهونه میاره

غلط میکنن صاحب کارا

اذیت میکنن حق داره بنده خدا

دنبال یه کار بهتر با بیمه و ... خودتون بگردین

توی دیوار و مایکت و ... زیاده

والا خیلیا به جای اینکه مشکل رو با خانواده خودشون حل کنند و مثلا با زن یا شوهر و ... خودشون حرف بزنن ...

رابطش با بچه ب شدت بده من ب خواهرش و مادر‌پدرش گفتم باهاش صحبت کنن اونام هرچی میگن فقط میگ باشه ک از سرش باز کنه

غلط میکنن صاحب کارا اذیت میکنن حق داره بنده خدا دنبال یه کار بهتر با بیمه و ... خودتون بگردین توی ...

کارنیس کارش دائمه صاحبکارش ادم خوبیه فقط نمیدونم چرا حقوقشو دیر میبره بالا برا همشونو زیاد نکرده