2777
2789
عنوان

خانوووما بیاین بگین چ گلی ب سرم بگیرم دیگ دارم دیوونه میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 688 بازدید | 108 پست
الهی  تو وضعت خیلی بذه گلم همسر من درامد ماهانشو با این وضع داره ای کاش باهاش اتمام حجت کنی ...

میدونه جایی واسه رفتن ندارم هرچی بگم ب هیچجاش نیس ینی هیچجاش فش بدم دعوا کنم کتک کاری هیچی ب هیچی بدتر بهونه میدم دستش ک چندین ساعت بخوابه

بمیرم برا بچم هی میگ من داداش میخوام تنهام نی نی ندارم میگم عیبی نداره مامان جان میره بقیه رو میبینه ...

اصلا به بچه فکر نکن

با این مرد اصلا یه دونه بچه هم ظلم به اون بچه هست

من بچه ندارم و نمیخوام داشته باشم

شما این اشتباهو کردی ولی دیگه بفکر دومی نباش

این‌ همسر بتونه یه نفرو نون بده هنر کرده

بیچاره بچه 

بعضی مردها جنم کار ندارن

فکر میکنم ادمهای بی اعتماد بنفس اینجورین

حالا همسر من خدای اعتماد بنفس به کارش و شغلشه 😐

ولی اونم اینجوری ادمو حرص میده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا منم میزنم بازم هیچییی خیلییی بی غیرته خیلییی

خانوادش چیزی نمیگن؟؟؟شاید الان اینو بگم ی عده بگن خرافاتی و اینا خب واقعا بنظرم ی سر کتاب باز کن شاید واقعا اونی باشه ک خودش میگه حداقلش اینه ی دعای رزق و روزی بگیر توخونه بزار بلکه اثرکنه واقعا دیگه نمیدونم چی بگم 

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
اصلا به بچه فکر نکن با این مرد اصلا یه دونه بچه هم ظلم به اون بچه هست من بچه ندارم و نمیخوام داشته ...

شوهرت چی میکشه از دست شما

اونم بچه نمیخواد حتما وگرنه تا الان خودش دست به کار شده بود😂🤣

همسرم‌ اتفاقا خیلی عاشق من هست ولی هیچکدوم علاقه به بچه نداریم 

منم همین گفتم

شوهرت اگه بچه میخواست خودش اقدام میکرد شما بخوای نخوای

خداروشکر که عاشق همید. دعا کنید یه نفرم قسمت باشه تنها نباشیم. هر چند تو این دور و زمونه تنهایی خیلی بهتر از دخترایی هست که ماشالا هزار ماشالا آنقدر تجربه دارن که تو جلوشون باید سر تعظیم فرود بیاری و هر چی گفتن بگی چشم

آنقدر بدم میاد

خانوادش چیزی نمیگن؟؟؟شاید الان اینو بگم ی عده بگن خرافاتی و اینا خب واقعا بنظرم ی سر کتاب باز کن شای ...

کسی و نمیشناسم سرکتاب بگیره یا حرز بده ابجی ولی بنظرم دروغ میگ نره بهونه بیارع 

اما خالم شدیدا در بدر اینکاراس

کسی و نمیشناسم سرکتاب بگیره یا حرز بده ابجی ولی بنظرم دروغ میگ نره بهونه بیارع  اما خالم شدیدا ...

بگو بچه رو تو نگهدار و کارای خونه رو انجام بده .من برم سرکار

اگه یذره غیرت داشته باشه نمیزاره

کسی و نمیشناسم سرکتاب بگیره یا حرز بده ابجی ولی بنظرم دروغ میگ نره بهونه بیارع  اما خالم شدیدا ...

بگردی پیدا میشه بازم توکل بخدا کن.ولی اینم بگما شوهرمن کلا دوسه هفته اینجوری شد خییییییلی اهل کاره اونم بعدا فهمیدم بخاطر یکی از دویتتی نسناسش بود 

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون