2777
2789
عنوان

خانوووما بیاین بگین چ گلی ب سرم بگیرم دیگ دارم دیوونه میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 688 بازدید | 108 پست
از خدا بخواه از امام جواد بخواه  شوهرت رو فعلا بیخیال شو چون فایده ندارد تشر زدن خودش باید بفه ...

نمیفهمه بخدا پول پیشمون همش ۲۰ تومنه خونه هم پیدا نمیشه نمیدونم چ گوهی بخورم از دست این مرد ۵ ساله عروسی کردیم همش ۷ یا۸ ماه درست کار کرد دیگ هیچی نمیدونم چیکارکنم  یساله پریود نمیشم حتی پول نداره برم دکتر دیگ روانی شدم 

هییی خوبه شوهرت غیرت داشته خواهر این خیلی بی غیرته میبینه لباس ندارم کفش ندارم هیچ‌کوفتی ندارم بازم ...

شوهرمنم اصننننننن عین خیالش نبود از لجم ی هفته غذا نپختم الکی میگفتم هیچی نیس میرفت ازاین و اون قرض میکرد واسه خودش چای و بیسکوییت میخرید میخورد ولی توخونه نون نمیخرید ی دفه منم زد توسرم قاطی کردم جوری زدمش تا ی ماه جای پنجولام رو گردن و بازوهاش بود

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیفهمه بخدا پول پیشمون همش ۲۰ تومنه خونه هم پیدا نمیشه نمیدونم چ گوهی بخورم از دست این مرد ۵ ساله ع ...

الهی 

تو وضعت خیلی بذه گلم

همسر من درامد ماهانشو با این وضع داره

ای کاش باهاش اتمام حجت کنی نمیتونی؟؟؟

نمیفهمه بخدا پول پیشمون همش ۲۰ تومنه خونه هم پیدا نمیشه نمیدونم چ گوهی بخورم از دست این مرد ۵ ساله ع ...

خدا به دلت صبر بده سخته مرد رگ نداشته باشه خدا اهلش کنه

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین  
دقیقا  برنامه همسر من اینه فس فس فس  اگر بخواد بره بیرون میذاره میذاره اونقدر لفت میده ...

باز خوبه شوهرتو وکیله کارش دست خودشه این کارگرر مردمه با حقوق چص تومنی اینجوریه هی میگم دود بیکاریات تو چشم منو این بچه میره میگ بره😭

اتفاقا اونی که خودش میکشه تهشم به هیچ جا نمیرسه ناشکری نکنید

این ک صابخونه میخواد بیرونت کنه پول پیش نداری کرایه نداری بدی پول خوراک وپوشاک نداری حداقل نیازهای زندگیو نداری تامین کنی اینا ناشکریه؟؟

الهی بمیرم حق داشتی😞

خدانکنه گلم.

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
وکیل هست ولی هر روز خونست و باید با کتک بیرونش کنید؟ عجیبه واقعا کاش منم یکی از این کارا پیدا کنم ...

چون‌ تلاش کنه ده برابر این میتونه درامد داشته باشه

ولی دوس نداره سختی بکشه 

الان جوری شده با موکل ها روبرو نمیشه اصلا حوصله نداره

فقط از خونه کارهای همکاراش رو پیش میبره

البته پول میگیره ولی چون دوس نداره خیلی زحمت بکشه این مدلی از خونه دوس داره کار کنه

خدا به دلت صبر بده سخته مرد رگ نداشته باشه خدا اهلش کنه

بمیرم برا بچم هی میگ من داداش میخوام تنهام نی نی ندارم میگم عیبی نداره مامان جان میره بقیه رو میبینه‌ک حداقل یه همبازی دارن با بغض نگاشون میکنه  

چون‌ تلاش کنه ده برابر این میتونه درامد داشته باشه ولی دوس نداره سختی بکشه  الان جوری شده با ...

بابا بخدا خوبه😂😂😂

منم یه همچین شغلی داشته باشم، زنم کنارم باشه، بدهی و ... نداشته باشم همین کار میکنم

البته فعلا من سنم کمه خیلی مونده تا اون زمان ولی در کل دارم میگم