شوهرم قبلا کمابیش کارمیکرد ۳ ماه قبل عید خیلییی عالی بود میرفت سرکار اما از سال نو ب این ور همش خوابه همش خونس هفته ای ۳ یا ۴ روزشو خونس میگیره صبحا گوشیشو میزاره رو هواپیما ب صاحبکارش پیام دروغ میده بهونه میاره نرع چندباری خواسته بیرونش کنه باز بنده خدا بخشیدتش بزور میره سرکار دیگ دیوونه شدم قسطا و کرایه خونه مونده عین خیالش نیس هرچی ب خوبی میگم بحث میکنم دعوا میکنم ب خانوادش گفتم نصیحتش میکنن ب هیچ جاش نیس خیلی بی مسئولیت شده یه پسرم داریم دیگ موندم بخدا ذکری دعایی چیزی هست ک بخونم این خوب بشه خودش میگ چشمم زدن انگاری یا خالت رفته برام دعا گرفته(باخالم دعوا کردیم و مشکل داشتیم وقهریم) از این حرفا
از خدا بخواه از امام جواد بخواه شوهرت رو فعلا بیخیال شو چون فایده ندارد تشر زدن خودش باید بفه ...
نمیفهمه بخدا پول پیشمون همش ۲۰ تومنه خونه هم پیدا نمیشه نمیدونم چ گوهی بخورم از دست این مرد ۵ ساله عروسی کردیم همش ۷ یا۸ ماه درست کار کرد دیگ هیچی نمیدونم چیکارکنم یساله پریود نمیشم حتی پول نداره برم دکتر دیگ روانی شدم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین