2777
2789
عنوان

خانما کمککک

70 بازدید | 7 پست

من جمعه ی دوهفته پیش رابطه داشتم بدون کان دوم

مطمئن نبودم که چیزی درون واژنم ریخته باشه ولی چند ساعت بعدش قرص اورژانی دوتا ۱۲ساعت یکبار خوردم الان ۱۲روز گذشت از صبح هی لکه بینی قهوه ای و قرمز داشتم

یعنی چی😩یعنی اثر کرده

ببین خیلی به اورژانسی اعتباری نیست .من بچه اولم رو با اورژانسی باردار شدم . حواستم باشه عزیزم بیشتر از دو بار در سال اونم به فاصله ۶ ماه اجازه استفاده از اورژانسی رو نداری چون بشدت برای رحم ضرر داره و نازایی و مشکلات دیگه میاره

مولاست حسین.... آقاست حسین ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای نگو تروخدا نمیخام چیزی باشه

نگران نباش ان شاالله که باردار نیستید ولی واقعا به امید اورژانسی نباش من بعد دخترم دیگه اورژانسی نخوردم چون فایده نداشت البته شکر خدا که فایده نداشت و دختر اولم به دنیا اومد😍 هیچ کار خدا بی حکمت نیست نگران نباش

ببخشید اونوق شما لکه بینیتون چچوری بود

زیاد بود .من چون قبلا هم لکه بینی داشتم اصلا شک نکردم که باردار باشم . خیلی طبیعی بود من از تغییر سایز سی.نه هام شک کردم باردارم