من خودم نمیدونم راسته یا نه نایتکوین هم جمع نکردم فک کردم دروغه اما میگن تپ سواپ بر بستر سولانا س تا ۱۲ خرداد مهلت داره و در بهترین حالت ۱۰۰ میلیون سکه بشه ۲۵۰ دلار
اگه لینک اصلی و فیلم آموزشش رو میخوایید به آیدیم تو تل پیام بدید @Siren111
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
یعنی اگه 100میلیون سکه جمع بشه تبدیل به.پول میشه درغیر این صورت هیچی؟
تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......
نه خب به اندازه ای که جمع کردی سود میده من بالاترین عدد رو گفتم
اها خب باز خوبه
تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......
اره درسته من نات کوین بازی کردم فروختم پنج و خورده ای الان دارم تپ سواپ بازی میکنم
سلام عزیزم میشه بگی چندتا ناتکوین داشتی؟ به کی فروختی؟ به ادمینای تلگرامی یا صرافی ؟
آهای عقده ای خانمی که توی نی نی سایت میگردی،اگر با شوهرت مشکل داری اگر دوس پسرت ولت کرده، اگر خانواده شوهرت هیچی حسابت نمیکنن ،اگر عصبانی هستی سرنی نی سایتی ها خالی نکن ؛اونا زندگی تورو اینجوری نساختن که حالا بخاطر وضع خراب زندگیت بخوای عقده هاتو خالی کنی سر اونا.... منم گزارشت نمیکنم اخه دلم برات میسوزه چون اگر خودتو خالی نکنی میترکی آدمای پستی مث تورو باید گذاشت اینقدر زر زر کنن تا بمیرن... دلهایی هم که میشکنی یه روزی جواب میدی جلوی خدا چی داری بگی؟؟؟ گیریم اینجا مجازی باشه باید هرچی دلت خواست بگی؟! مخاطبم کس خاصی نبود به دل نگیرید من مخلص خوباشم هستم خیلیم دوسشون دارم اینو واسه مریضهای روانی نی نی سایت نوشتم شاید بخود بیان...
اره درسته من نات کوین بازی کردم فروختم پنج و خورده ای الان دارم تپ سواپ بازی میکنم
چجوریه میشه بگی الان میتونیم نات کوین بازی کنیم
خـــــ❤ـــــدارو چــــــه دیــــدی رفیــــق شـــاید شد❤ اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش... ❤