2777
2789
عنوان

روش درست اقدام ب بارداری چیه؟

227 بازدید | 7 پست

منظورم اینه ک چند روز یکبار اقدام کنیم؟چ پوزیشنی بهتره؟کیت تخمک گذاری چطور استفاده کنم!چ مارکی؟و خلاصه چیزایی ک خوبه رو بهم میگین؟تنبلی دارم

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

بستگی به سیکلت داره

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بستگی به سیکلت داره

خب تو تنبلی مشخص نیست چندان 

ب خاطر همین نمی‌دونم چیکار کنم

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب تو تنبلی مشخص نیست چندان  ب خاطر همین نمی‌دونم چیکار کنم

کیت بزنی هم زیاد معلوم نمیشه منم تنبلی دارم این ماه همش یه خط کمرنگ بود اصلا پررنگ نشد

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

کیت بزنی هم زیاد معلوم نمیشه منم تنبلی دارم این ماه همش یه خط کمرنگ بود اصلا پررنگ نشد

تا حالا باردار شدی؟

زیر نطر پزشک پیش بری بهتره

رفتم گفت فعلا تا چند ماه باید همینطوری اقدام کنم

تا حالا باردار شدی؟

بله