2777
2789
عنوان

دوری از افکار منفی

103 بازدید | 10 پست

سلام دوستان

من چند وقتیه کلا افکارم منفیه

یعنی میخوام یه کار جدید فعالیت جدید... رو شروع کنم اول میام ب اون قسمتی نگا میکنم ک نشده و من شکست خوردم

همش ب اینکه اتفاق بدی بیوفته واسه فلان ادما ..فک میکنم

نمیدونم چیکار کنم

کلافه شدم

راهکاری دارید شما؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مدیتیشن

پاکسازی چاکرا

قطع تارهای اتری

✅ دانلود کتاب صوتی پاکسازی چاکراها: نیروی معنوی خود را برای آگاهی و شفا پیدا کنید

✅ لینک دانلود: https://www.ketabrah.ir/go/b52488

✅ کتاب صوتی پاکسازی چاکراها: نیروی معنوی خود را برای آگاهی و شفا پیدا کنید نوشته‌ی دورین ویرچو ، راهنمایی مناسب و جذاب برای کسانی‌ست که می‌خواهند انرژی‌های منفی را از خود دور کنند و احساس نزدیکی بیشتر به خداوند و امور معنوی پیدا کنند. این کتاب نحوه...

مدرس زبان کره ای 🇰🇷 

سلام یکی از راهکارایی که از کتاب خوندم و از مجتبی شکوری یاد گرفتم اینه که بر خلاف روانشناسی زرد که میگه به افکار منفی بی اعتنایی کنید، باید اتفاقا افکار منفی تو ریشه یابی کنی مولا ببینی این فکر از کجا نشات میگیره چرا به وجود توده و به کجا ختم میشه و نتیجه ش چیه،؟ آخر میبینی از فکر منفی در اومدی و به چیزای مثبت و دیگه فکر میکنی رو من نتیجه داد شمارو نمیدونم

سلام یکی از راهکارایی که از کتاب خوندم و از مجتبی شکوری یاد گرفتم اینه که بر خلاف روانشناسی زرد که م ...

نمیدونم چطوری انجامش بدم

همین قضیه ب یه وسواس فکری تبدیل شده برام

بنظرت به روانشناس مراجعه کنم؟

نمیدونم چطوری انجامش بدم همین قضیه ب یه وسواس فکری تبدیل شده برام بنظرت به روانشناس مراجعه کنم؟

پادکست های مجتبی شکوری گوش کن عزیزم ما نمیتونیم با افکار منفی مبارزه کنیم هستن فقط تحلیل کن 

مدیتیشن پاکسازی چاکرا قطع تارهای اتری ✅ دانلود کتاب صوتی پاکسازی چاکراها: نیروی معنوی خود را برای ...

این کلا رایگانه؟

این کاربری دست ۳نفره، وقتی ج کامنت میدین در کنارش لایکم نکنید!