2777
2789
عنوان

ازدواج با مرد مطلقه

348 بازدید | 22 پست

سلام

بچه ها ازدواج یه دختر مجرد با یه مرد مطلقه چطوره؟؟ چرا من هیچ وقت نمیتونم قبول کنم اصلا اون طرف  چطور با خودش کنار میاد که پارتنرش قبلا همین کارارو با یکی دیگه میکرده اصلا اون ذوق و شوق برای ازدواج اول رو داره؟ فک کنم خیلی سخت باشه پذیرفتنش

کسی تجربه ای داره؟  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه همچین پسری میخوای برو یه پسر دوساله رو از مادرش بگیر بزرگ کن

وگرنه اکثر پسرها یه تجربه هایی قبل از ازدواج دارن

لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،

فقط باید دختر عاقل وپخته وسختی کشیده باشه.

دختر معمولی این فکرها مزاحم زندگی آینده ش میشه و حس خوشبختی نمیکنه.

تازه الان دیگه اکثر پسرها قبلا تجربه داشتند فقط تو شناسنامه نبردند اسم کسی را

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

حالا انگار پسرای مجرد الان تجربه نمیکنن باز اون زنش بوده رابطه امنی داشته نه بره جیندرلای کنار خیابون رو ترتیب بده ....اگرهم مخالف نظرمی شب جمعه ها یسر به سوییت ها و هتل ها وخونه باغ ها بزن 

تویی که داری این متنو میخونی،       آره آره دقیقااااا با خودتم!                 امیدوارم یه شب بیاد که از      خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞

اگه همچین پسری میخوای برو یه پسر دوساله رو از مادرش بگیر بزرگ کن وگرنه اکثر پسرها یه تجربه هایی قبل ...

ایول ،خوب گفتی، واقعا کاش میشد پسر را به خانواده دختر داد که خودش بزرگش کنه و بعدا نگن تربیتش اله وبله 

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

اگه همچین پسری میخوای برو یه پسر دوساله رو از مادرش بگیر بزرگ کن وگرنه اکثر پسرها یه تجربه هایی قبل ...

شعت چقدر حق

تویی که داری این متنو میخونی،       آره آره دقیقااااا با خودتم!                 امیدوارم یه شب بیاد که از      خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞