2777
2789

چهار ساله پشت کنکور من آدم کنکور نیستم درست و حسابی تو دوران کنکور نمیخونم (میخونما یعنی اگه بشمرم هر کتاب شیش هفت بار خوندم )ولی با برنامه نخوندم .جم بندی درست و حسابی نکردم کند خوانی کردم روزای آخر آزمون نزدم ....فرهنگیان می‌خوام برا ماه بعدم امتحان ترمیم معدل دارم ولی از روز کنکور ک یه هفته پیش بود گوشه گیر شدم چون کنکورم باب میلم نبود و فک نکنم منو برا مصاحبه فرهنگیان دعوت کنن ازحسرت اینکه چرا خوب درس نخوندم همش بغض تو گلومه ولی من می‌دونم باز تو مسیر کنکور قرار بگیرم کارامو تکرار میکنم دارم میمیرم از پشیمونی و حسرت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به یه ماه قبل فک میکنم آتیش میگیرم ب چند ماه قبل فک میکنم آتیش میگیرم خدا چجوری بگم پشیمونم 😭

منم همینجوریم ای کاش همون روز میمردم ولی اینجوری امیدمو از دست نمیدادم 

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی 60🤪

منم همینجوریم ای کاش همون روز میمردم ولی اینجوری امیدمو از دست نمیدادم 

چجوری میشه برگشت ب گذشته ؟هبچ راه جبرانی نمونده بعد اینکه منو دعوت ب مصاحبه نکردن حتی نهاییم همش بیست باشه باز بی فایده اس 

همه چیز درس نیست عزیزم فکرتو درگیر نکن

وقتی همه چیزتو فدای درس کردی این حرفا دیگه آرومت نمیکنه 

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی 60🤪

چجوری میشه برگشت ب گذشته ؟هبچ راه جبرانی نمونده بعد اینکه منو دعوت ب مصاحبه نکردن حتی نهاییم همش بیس ...

من بعد کنکور دیگه نتونستم خودمو جمع کنم برا نهایی بخونم 

میدونی حالم خیلی گرفته اس !همش میگفتم کنکور و بدم بیام آروم میشم کلی کار خوب میکنم ب خودم میرسم ورزش میکنم

حالا بعد کنکور زندگیم تنگ و تاریک شده هیچ نور امیدی نمی‌بینم از طرفی از خودم بدم میاد ک آیندمو اینجوری کردم از طرفی دوس دارم خودمو بغل کنم ب خاطر تمام سختی هاش

هیچ جوره درست نمیشه 

عزیزم من خودم درس خوندم همیشه ممتاز بود مدرک گرفتم سرکار رفتم اما خانه داری رو انتخاب کردم الان خیلی پشیمونم بخاطر سخت گیریایی که در قبال خودم میکردم همیشه به دخترم میگه فقط لذت ببر درستو بخون چون شاگرد درس خون استرس بد رفتاری معلمو نداره اما یادت باشه همه چیزم درس نیست خودتو فراموش نکن

میدونی حالم خیلی گرفته اس !همش میگفتم کنکور و بدم بیام آروم میشم کلی کار خوب میکنم ب خودم میرسم ورزش ...

منم دقیقا همینجوریم حس میکنم هیچ کس درکم نمیکنه هزار بار درصد گرفتم که شاید بالاتر بیاد هزار بار رفتم صفحه تخمبن رتبه کانون درصدامو گذاشتم شاید یکی بهم امید بده ولی فایده ای نداره نمیتونم کنار بیام که باختم