2777
2789
عنوان

بیاید همه باهم ناله کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 59 پست
چون همش تو خونه هستن.انرژی شون تخلیه نمیشه که.هی میگیم نپر،ندو،شلوغ نکن.اسیر ما شدن بخدا🥲

ما خونمون حیاط داره الان حوض پر اب کردم رفتن بازی کردن اومدن لباسشونو عوض کردن باز رفتن تو حیاط بازی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شبا رو فقط دوسدارم روزا رو اصلا جون دخترام ساعت ۷ صب بیدار نیشن تا ۹ شب ده باری سکته م میدن و سه ...

کوچیکن؟پسرمنم اینطوره.گاهی وقتا میگم نمیخام جمع کنم ببینم پدروپسرچیکارمیکنن.بعدش میبینم نیم وجب خونس .اونم جمع نکنم شلوغ میشه.منم جای شلوغ زود عصبی میشم

شب های هجر راگذراندیم وزنده ایم🍀 مارابه سخت جانی خوداین گمان نبود
کوچیکن؟پسرمنم اینطوره.گاهی وقتا میگم نمیخام جمع کنم ببینم پدروپسرچیکارمیکنن.بعدش میبینم نیم وجب خونس ...

۷ سالشونه دخترن همچین قشنگ بهم میریزن یوقتا میگم چطور انقد سرعت عملشون بالاس.من رفتم کارا خودمو  ک انجاام دادم هیچ مادرشوهرم رفته چشم‌پزشکی کارا اونم انجام دادم اومدم خونه.دخترامم پیش باباشونن اخییش درازکشیدم🤣

انقد فکر و خیال دارم حوصله برام نمی مونه.بچه هم که درکی از این چیزا نداره.گناهیم نداره طفلی.

الهی بگردم اره واقن شادن بازی میکنن نمیدونن چه دردایی رو تحمل میکنیم تو زندگیاز چه دست اندازا بلندی رد میشیم نا برا هیچی نمیمونه واسمون

الهی بگردم اره واقن شادن بازی میکنن نمیدونن چه دردایی رو تحمل میکنیم تو زندگیاز چه دست اندازا بلندی ...

خدانکنه عزیزم.

خدا به من یکم‌حوصله و صبر بده.

دیگه واقعا حالم از اخلاق خودم‌بهم میخوره😔