من خودم از اون دسته آدما بودم خونه کسی میرفتم کثیف ونامرتب بود همش تو دلم میگفتم چقدر شلخته اس مخصوصا اگه بچه کوچیک داشت آلان احساس میکنم اه اونا منو گرفته بچه داری نمیذاره به خونه برسم خونه ام کثیفه از فرط خستگی و بچه داری نمیتونم یه جارو تمیز میکنم یه جا میمونه انرژیم تحلیل میره .نمیدونم من تنبل شدم یا شمام بهم حق میدید یه پسر ۶ساله و دوقلویی که تازه به شلوغ کاری افتادن.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دقیقا مثله من ک افسردگی داشتم خاب بودم موهای سرمو ب زور شونه میزدم از بس بیجون بودم
اونوقت انگ تنبلی میزنن
چون جای طرف نبودن
خمینجا دیروز یکی میگفت هرکس بچشو تا سن 3 سالگی از پوشک نگیره قطعا مادر تنبله .اما چه میدونه از مشکلات بقیه و جای اونها نبوده
یه دل میگه برم برم یه دل میگه نرم نرم طاقت نداره دلم دلم بی تو چه کنم پیش ای عشق زیبا زیبا خیلی کوچیکه دنیا دنیا با یاد تو ام هرجا هرجا ترکت نکنم سلطان قلبم توهستی توهستی دروازه های دلم را شکستی شکستی پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی با من پیوستی
انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.
من خودم ادمیم که نامرتبی خونه حالمو بد میکنه.اما به شما حق میدم چون ۳تا بچه دارید و طبیعیه کهنتونید
بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.