من خودم از اون دسته آدما بودم خونه کسی میرفتم کثیف ونامرتب بود همش تو دلم میگفتم چقدر شلخته اس مخصوصا اگه بچه کوچیک داشت آلان احساس میکنم اه اونا منو گرفته بچه داری نمیذاره به خونه برسم خونه ام کثیفه از فرط خستگی و بچه داری نمیتونم یه جارو تمیز میکنم یه جا میمونه انرژیم تحلیل میره .نمیدونم من تنبل شدم یا شمام بهم حق میدید یه پسر ۶ساله و دوقلویی که تازه به شلوغ کاری افتادن.
اما امان از خانواده های شوهر که هیچ وقت عروسو درک نمیکند و به درک
یه دل میگه برم برم یه دل میگه نرم نرم طاقت نداره دلم دلم بی تو چه کنم پیش ای عشق زیبا زیبا خیلی کوچیکه دنیا دنیا با یاد تو ام هرجا هرجا ترکت نکنم سلطان قلبم توهستی توهستی دروازه های دلم را شکستی شکستی پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی با من پیوستی
خانمها چون حسود و بدذات هستن . نمیگن که با بچه کوچیک خونه داری سخته . برعکس اینقدر آشغالن برمیگردن میگن واااا شماها که فوقش یکی دو بچه کوچیک دارید . چرا خونتون اینطوریه . ماها با دو بچه و سه بچه کوچیک خونمون دسته گل بود .
:(
واقعا سخته .خیلی سخته . مگر اینکه بی خیال عالم باشی
که هم بچه داری هم خونه داریت بیست باشه به خودتوم کامل برسی:(
شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه دعا کنید . اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .
بچه کوچیک دارن فرق داره تا مادرشوهر من که تنبل و حوصله تمیز کردن نداره میخوابه
بازم شاید مادرت افسردگی یا مشکلی داره
نداشتی که ببینی چقدر سخته دور از جونت
یه دل میگه برم برم یه دل میگه نرم نرم طاقت نداره دلم دلم بی تو چه کنم پیش ای عشق زیبا زیبا خیلی کوچیکه دنیا دنیا با یاد تو ام هرجا هرجا ترکت نکنم سلطان قلبم توهستی توهستی دروازه های دلم را شکستی شکستی پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی با من پیوستی
باورت میشه من الان کمر درد دارم اینقد خونه رو تمیز و مرتب کردم . شوهرم هی بم میگه وسواس روانی 🤣
شوهر منم ارزو داره من مثل شما می بودن😄😄😄
جدیدا یاد گرفتم میربزم وسط دستمال میدم دست بچه ها یکم کمک کنن. حداقل تا زمانی ک تمیز میکنیم تمیز باشه لعد کنشستم شروع کنن ب ریختن. وگرنه هنوز ی قدم لون ور نرفته ترکوندت
آخه روحیم خرابه میشه همش فکر میکنم چرا باید این شکلی باشه دیگران بیان خونه ام چی میگن
خواهرشوهر من یکبار سرزده اومد و خیلی بخم ریخته بودم
از صبح دووعده غذا بایستی دست کنم چون سر کار هم میرفتم
خودم خیلی خجالت شدم اما معذرت خواهی کردم بابت بهم ریختگی
اونم معذرت خواهی کرد بابت سرزده اومدن
اما چه فایده دیگه دیده