من خودم از اون دسته آدما بودم خونه کسی میرفتم کثیف ونامرتب بود همش تو دلم میگفتم چقدر شلخته اس مخصوصا اگه بچه کوچیک داشت آلان احساس میکنم اه اونا منو گرفته بچه داری نمیذاره به خونه برسم خونه ام کثیفه از فرط خستگی و بچه داری نمیتونم یه جارو تمیز میکنم یه جا میمونه انرژیم تحلیل میره .نمیدونم من تنبل شدم یا شمام بهم حق میدید یه پسر ۶ساله و دوقلویی که تازه به شلوغ کاری افتادن.
نگا مرتبی با کثیفی یکم فرق داره یوقت میبینی بچه ها اسباب بازی میارم وسط خوته کلی چیز پرت میکنن اینوراونور ب این میگن نامرتبی اما وقتی دستشوییت کلی جرم گرفته زیرکابینتا پر خاک و تارعنکبوت و وسط خونه ته خیار میوفته این دیگ واقعا کثیفیه...
ی همسایه این مدلی داشتیم خونش بزوووز فقط یدونه چای میخوردم
چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ
من یه دختر6ساله و15ماهه دارم ولی همیشه خونم تمیزبرنامه ریزی دارم مثلااشپزخونه اخرشباتمیزمیکنم اتاقابراهمین توی روزفقط توحال نامرتب میشه که سریع جمع میکنم
از بچه ها و زندگی لذت ببر، به هیچ چیزو هیچ کسی هم فکر نکن
یه روزهایی میاد که دلت واسه همین شلوغ کاری ها تنگ میشه
مادر دوتا پسر دوقلوام که بزرگ شدن و رفتن
الان هر روز فقط به فیلم های بچگی هاشون نگاه میکنم و. گریه میکنم
وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.