2777
2789
عنوان

کسی که خونش نامرتب و کثیفه سرزنش نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1731 بازدید | 76 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعضی ها ذاتا کثیف و شلخته هستن

مگه میشه چیزی برداری سر جاش نزاری؟؟؟

میشه از بیرون بیایی کیفتو پرت کنی رو مبل شلوار رو صندلی؟!!

میشه نماز بخونی چادر سجادت پخش و پلا باشه روی میز کل روز؟؟؟!

نه عزیزم بحث بچه نیست

مو فرفری جذاب❤️

نگا مرتبی با کثیفی یکم فرق داره یوقت میبینی بچه ها اسباب بازی میارم وسط خوته کلی چیز پرت میکنن اینوراونور ب این میگن نامرتبی اما وقتی دستشوییت کلی جرم گرفته زیرکابینتا پر خاک و تارعنکبوت و وسط خونه ته خیار میوفته این دیگ واقعا کثیفیه...

ی همسایه این مدلی داشتیم خونش بزوووز فقط یدونه چای میخوردم

چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ  

عزیزم منم همش همین فکرو میکردم ولی الان با اینکه بچم خیلی شیطونه ولی بازم خونم خیلی مرتبه  شما ...

اینقدر خسته میشم گاهی شبا بی‌خواب میشم اونا میخوابن منم میخوابم یا دلم میخواد چند ساعت برا خودم باشم

جاااان دلم بهشون😍😍😍

از بچه ها و زندگی لذت ببر، به هیچ چیزو هیچ کسی هم فکر نکن

یه روزهایی میاد که دلت واسه همین شلوغ کاری ها تنگ میشه

مادر دوتا پسر دوقلوام که بزرگ شدن و رفتن

الان هر روز فقط به فیلم های بچگی هاشون نگاه میکنم و. گریه میکنم

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.