2777
2789

من خودم از اون دسته آدما بودم خونه کسی میرفتم کثیف ونامرتب بود همش تو دلم میگفتم چقدر شلخته اس مخصوصا اگه بچه کوچیک داشت آلان احساس میکنم اه اونا منو گرفته بچه داری نمیذاره به خونه برسم خونه ام کثیفه از فرط خستگی و بچه داری نمیتونم یه جارو تمیز میکنم یه جا میمونه انرژیم تحلیل میره .نمیدونم من تنبل شدم یا شمام بهم حق میدید یه پسر ۶ساله و دوقلویی که تازه به شلوغ کاری افتادن.

دقیقا منم قبل بارداری از این غلطا میکردم.

الان نمیتونم بلند شم

چطور ميشود به يك پروانه تبديل شد ؟"بايد آنقدر آرزو و اشتياق پرواز داشته باشی كه ديگر دلت نخواهد كرم باقی بمانی." راز سایه✍🏻 #دبی_فورد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی فدتت بشم که حرفای دلمو زدی من درست عین خودت بودم الان به قول تو نمیدونم آه دیگران گرفته یا انرژی ندارم دا😖😖😖😖

زندگی یه آرامش به من بدههکاره اگه دیدینش بگین بیاد طلبشو صاف کنه تا شکایتشو پیش خدا نبردم🙂🙂

عزیزم منم همش همین فکرو میکردم ولی الان با اینکه بچم خیلی شیطونه ولی بازم خونم خیلی مرتبه 

شما بزار بچه ها حسابی شیطونی کنن بعد ک خسته شدن بخوابونشون و همه ی کارا خونه انجام بده

خب شما زیادی سرت شلوغه هم دوقلو هم بچه ی،شش ساله ،ولی من همیشه چه اون موقعی که بچه هام کوچیک بودن چه الان با برنامه ریزی کارامو میکددم نمیذاشتم رو هم تلنبار بشه ،حداقل هميشه ظاهرش باید مرتب و جمع و جور باشه خونه زندگی م 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت