2777
2789
عنوان

مراسم ازدواج

181 بازدید | 13 پست

لطفا راهنماییم کنید

من و نامزدم باهم توافق کردیم با توجهدبه اینکهدخانوادش شهرستان هستن عروسی تهران بگیرن منوهم مهریه رو من ۱۴ تا قبول کردم شب خواستگاری خانوادم خیلی اسرار کردن زیادتر کنن ولی پدرشوهرم بینهایت سفته و حرف حرف خودشه کوتاه نیومدن و قرارمون ۱۴ تا مهریه عروسی تهران شد،تازگیا پدرشوهرم گیرداده مهمونام زیادن یا عروسی اردبیلریا عروسی نمیگیرم ،تحت هیچ شرایطیدهم به خاتواده عروس بیشتر از ۲۰نفر کارت نمیده،گفتن ما شریک بشیم تو تالار که پدرم قبول نکرد قرار شد حنابندون بگیریم 

نمیدونم چیکار کنم؟ من نمیخوام شهرستان عروسی بگیرم حتی اگه مجلل باشه به نانزدم گفتم تو قول داده بودی داری میزنی زیرحرفت مگهدشما تو مهریه کوتاه اومدین که من تو این مورد کوتاه بیام  کلافه شدم نمیدونم چیکار کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا ما خودمون همه ی تصمیمارو گرفتیم ولی از اونور همه ی هزینه ها پای همسرم بود شما وقتی خرج عروسیتو یکی دیگه داره میده معلومه که بقیه ی تصمیمارم میگیره

فقط 19 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40