2777
2789
عنوان

یسنا گمشده ی گلستانی ۳ ساله😭

6804 بازدید | 89 پست

سلام بچه هامیگن دعای نی نی سایتای گیراست...توروخدا درحق این بچه دعاکنیدتوروخدا شماروب حق دل پاکتون قسم میدم دعاکنید..مادر رفته سرکار کشاورزی نخود جمع کردن بچه خابیده یه گوشه سرزمین گذاشته و مشعول کاربوده ...کارتمام شده برگشته بچشو برداره دیده نیست..سه روزه دارن میگردن دنبالش...شمارو ب حق نفسای پاکتون قسم میدم دعاکنین بچه سالم برگرده ب آغوش خانوادش...

خدایاخودت شاهد همه اتفاقا بودی و همه چی و سپردم ب خودت🤍

خیلی ناراحتم براش توروخدا دعاکنین..سه روزه شب و روز دارن دنبالش میگردن هیچ خبری ازبچه نیس😭😭😭😭😭😭😭

خدایاخودت شاهد همه اتفاقا بودی و همه چی و سپردم ب خودت🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا كمكش كنه انشاالله سالم پيدا بشه اي خدا😢😢😢

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد