2777
2789
عنوان

یسنا گمشده ی گلستانی ۳ ساله😭

| مشاهده متن کامل بحث + 6863 بازدید | 89 پست
اون همبازی نگفت چطور یهو یسنا نبودش:/

مشکوکه حتما اون ی چیزی میدونه باید پلیسی روانشناس کودکی چیزی از زیر زبونش بکشه دقیقا چه اتفاقی افتاد شاید میترسه همه چیو بگه

اینم عکس یسناست

تو سیاه زمستون با ی چمدون وسط خیابون آواره بودم جارو زدم جیبمو یه قهوه خریدم تا با گرماش دستامو گرم نگهدارم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مشکوکه حتما اون ی چیزی میدونه باید پلیسی روانشناس کودکی چیزی از زیر زبونش بکشه دقیقا چه اتفاقی افتاد ...

اره ، آخه یهو غیب شده خب بالاخره مشغول ی کاری بودن ک این یهو گم شد

تو نت دیدمش چقدم گوگولیه 

همون ۴_۵سال بهش میخوره 

۳ساله ک خیلی بچست

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    

اسی آخر معلوم نیست ۳ سالشه و خواب بوده‌ گم شده 

یا ۴ سالشه و رفته آب بخوره گم شده😐

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
اسی آخر معلوم نیست ۳ سالشه و خواب بوده‌ گم شده  یا ۴ سالشه و رفته آب بخوره گم شده😐

مادرش ک گقته خاب بوده

خدایاخودت شاهد همه اتفاقا بودی و همه چی و سپردم ب خودت🤍
خب بچش واجب بوده یا کار بعضیا بخاطر اینکه بیکار نباشن میرن

خب میشه بگی کار نکنه شکم بچه رو با چی سیر کنه؟ مایحتاج و با کدوم درامد تامین کنه؟!

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
تو رکنا نوشته پدرش معلوله مادره چاره دیگه ای نداشته 

در واقع اینجا جا داره بگیم لعنت به اونی ک باعث این همه مشکلات اقتصادی مردمِ و راحت داره زندگی‌ میکنه و بقولی ظالمه همیشه سالمه و اصلا درد مردم و نمیبینه

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
در واقع اینجا جا داره بگیم لعنت به اونی ک باعث این همه مشکلات اقتصادی مردمِ و راحت داره زندگی‌ میکنه ...

دقیقا🖤

تو سیاه زمستون با ی چمدون وسط خیابون آواره بودم جارو زدم جیبمو یه قهوه خریدم تا با گرماش دستامو گرم نگهدارم 

منیره 

بهم دیگه پیام ندادی منن مسدودم از طرف روبیکا خیلی سعی کردم بهت پیام بدم نشد روبیکا رد کرد 

با اکانت دیگم درخواست دادم بهت قبول نکردی

پذیرش رحم اجاره و تخمک اهدایی از سراسر ایران.    
در واقع اینجا جا داره بگیم لعنت به اونی ک باعث این همه مشکلات اقتصادی مردمِ و راحت داره زندگی‌ میکنه ...

چیو به چی ربط میدی اینجا گلستانه پر از زمین زراعیه مردم با کشاورزی شکمشونو سیر میکنن ، چه ربطی به مشکل اقتصادی داره همه باید کار کنن نمیشه که بخابیمو فقط دولت خرجمونو بده

چیو به چی ربط میدی اینجا گلستانه پر از زمین زراعیه مردم با کشاورزی شکمشونو سیر میکنن ، چه ربطی به مش ...

من با شما بحثی‌ ندارم،‌موفق باشی