2777
2789

@niniyar_2    

شما به چه حقی تاپیک منو قفل میکنی؟ 

هر کامنتی که باب میلت نیست رو میری پاک میکنی؟ 

نه توهین شده بود نه چیزی 

فقط چون طبق سلیقت نبود تاپیک من قفل کردی تاپیکو ؟ 

فکر کردی حالا چه قدرتی دستته ؟ که مثلا اعمال سلیقه میکنی 

توهم قدرت گرفتتت مثلا ؟ فک کردی کی هستی ؟

واقعا برات متاسفم

حالا تعلیق کن , جایی که امثال تو بخوان به زور سلیقه ی مسخرشونو اعمال کنن 

همون بهتر که من نباشم توش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی بیاد میانجی گری کنه آشتیشون بده

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨

خیلی سلیقه ای و بی منطق شدن، حقشه دیگه نیاییم اینجا، متاسفانه میدونه که تعداد زیادی هنوز میان

تاپیک شما کمک به مادرشوهر بود تا جایی که دیدم

برای منم در مورد مانتو و روسری بود

یه دختر ناز شمالی، با کلی آرزو

نظرسنجی من که زده بودم بخاطر الودگی هوا فردا تعطیل میشه مدارس میشه یا نه 

رو هم تعطیل کردن😐

اینطوری نظر سنجی گذاشته بودم که

اره تعطیل میشه خیر تعطیل نمیشه حتی تاپیکم قفل کردم که پیام نذارن بعدا پاک کنمش

فهمیدیم که سلیقه ی هر کی هست، یکی از کمک نکردن به مادر شوهر خوشش نمیاد🤣یکی از خصوصیاتش اینه که از حجاب داشتن خوشش نمیاد، چون من داشتم می گفتم دوست دارم حجابم کامل باشه و به نظر شما چکار کنم و.. که دو تا نظر اومد و قفل.. 

یه دختر ناز شمالی، با کلی آرزو

کدوم تاپیکت چرا؟

والا من یه تاپیک زدم

دو تا تاپیک قبل

هر نظری که میگفت منم ایینطوریم رو میومد پاک میکرد !! 

نمیدونم چرا 

بعدم اصلا بحثی پیش نیومد چون حتا اگه کاربری توهین کنه من به احترام اینکه اومده تو تاپیکم سکوت میکنم ولی این نی نی یار زد قفل کرد

اقا باشه ما هایی که اون عقیده رو داشتیم اصلا اشتباه میکردیم 

زندگی شخصی خودمونه 

@niniyar_2  حق نداره بیاد اعمال سلیقه کنه پستایی که موافق با من بودن پاک کنه فقط مخالفا رو بذاره بعدم تاپیکو ببنده 

اگه قرار باشه زیر کنترل اینا من تاپیکم پیش بره 

همون بهتر تعلیق بشم

فهمیدیم که سلیقه ی هر کی هست، یکی از کمک نکردن به مادر شوهر خوشش نمیاد🤣یکی از خصوصیاتش اینه که از ح ...

دقیقا من وقتی میام تبادل نظر میکنم با شما 

یعنی جنبه ی نظر مخالف شمارو هم دارم و از شما هم یاد میگیرم 

ولی دلیلی روی کنترل @niniyar_2   روی تاپیکا نمیبینم 

@niniyar_3  

سلام

استارتر درخواست تعلیق دارن.

ممنون

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.