2777
2789
عنوان

@niniyar_2 به چه حقی تاپیک منو قفل میکنی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1405 بازدید | 67 پست
درخواست تعلیق داشته باشه خودش میتونه نی نی یار رو تگ کنه !!!

پشت سر بقیه هم حرف زدن خیلی خیلی بده. ❌️

🟥 یکی مثل شما میاد هر چی خواست پشت سر من میگه.

🟥 جایی توی سایت روی پست های من ریپلای نکنین.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@niniyar_3     من درخواست تعلیق ندارم  و کاربر از سارا بپرس  سر خود برای من ...

سه خط آخر تاپیکتون

گفتین تعلیق کن فکر کردم درخواست تعلیق دارین.

🟠 چون که الان niniyar_2 نیستن.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

پشت سر بقیه هم حرف زدن خیلی خیلی بده. ❌️ 🟥 یکی مثل شما میاد هر چی خواست پشت سر من میگه. 🟥 جای ...

😂😂😂

چی میگی شما ؟ حالت خوبه ؟ 

من پشت سر نینی یار ۲ حرف زدم ؟ وقتی چند بار تگش کردم یعنی پشت سرش نبوده و تگ کردم بیاد ببینه دیگه   

جالبه میای تو پست من درخواست تعلیق منو میدی بعد میگی منو ریپلای نکن😂😂 هر چند که تعلیق ذره ای برام مهم نیست ولی این رفتارای شما دور از شان و شخصیت یه انسانه

اگه میخواستم تگ کنم خودم بلد بودم  بفرمایید بیرون از تاپیک من

اتفاقا بلد نیستین.

❌️ اولا چون نمی دونین الان شیفت niniyar_2 نیست.

❌️ دوما کارتون خیلی بده که این جور به niniyar_2 دارین توهین می کنین.

نینی یار ۲ الان خوابه ۳ بیداره

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

😂😂😂 چی میگی شما ؟ حالت خوبه ؟  من پشت سر نینی یار ۲ حرف زدم ؟ وقتی چند بار تگش کردم یعنی پ ...

من با آن کاربر بودم با شما نبودم.

من درخواست تعلیق ندارم  درخواست رسیدگی به اعتراضمو دارم  ولی اگه قراره مثل همیشه ادم معت ...

عزیزم من تاپیک رو دیدم بهدخاطر اینکه احتمال زیاد داشت تا بحث حجاب بوجود بیاد(تجربه ثابت کرده به عنوان نی نی یاری که ۸ سال سابقه کاری دارم) تاپیک رو قفل کردیم اما از این به بعد تا قبل از شروع دعوایی تاپیک رو قفل نمی کنیم

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

من رفتم بیدارش کنم😃

ولش کن شب انرژی نداره بترکونتمون😂

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

اتفاقا بلد نیستین. ❌️ اولا چون نمی دونین الان شیفت niniyar_2 نیست. ❌️ دوما کارتون خیلی بده که این ...

عزیزم شما دخالت نکنین لطفا نی نی یار۲ نباشه ام میاد میبینه تاپیکو تگ شده دگ...بعدشم شما با دقت متن تاپیکو نمیخونین درخواست تعلیق برای استارتر میدین....کارتون درست نیست

کاری که دوست نداری با خودت بشه رو با بقیه نکن دنیا پر از حساب کتابه♻️                                                                   💍💚