2777
2789
عنوان

پول نداری بچه نیار

| مشاهده متن کامل بحث + 1011 بازدید | 79 پست

ن تنها وضع مالیت خوب نیست بچه نیار بلکه اگر اخلاق نداری حوصله نداری و انسان هم نیستی بچه نیار ..چ گناهی کرده اون بچه ک بیاد تو بدبختی زندگی کنه یا با والدین بی اعصاب زندگی کنه ..واقع بین باشید 

خیلی دردناکه بچه بدون پول از اول زندگی فشار مالی داشته باشه و روش تاثیر بذاره

بچه وقتی باید به دنیا بیاد که از اول زندگیش برنامه ریزی شده باشه نداری دلت خوش نباشه بچه بیاری اونم زجر بدی بچه روزی با خودش فقط تا یه حدی میاره. 

کاربری دست دو نفره🩷

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پیرو حرف شما  ی کلیپ بود تو شهر زاهدان اون پسره ک میره مناطق محروم کمک میکنه میره بعد چند ماه ...

امیر آرتا رو میگی؟

می‌گفت من لوازم جلوگیری براشون میارم بعد میبینم باد کردن دادن دست بچه ها تو کوچه 

درست میگین  اما این جمله که پول ندارید بچه نیارید هم در مورد بعضی از موارد درسته  مثلا ک ...

واقعا بچه آوردن دشواره

اون دانشمندا نیازاشون اندازه نیازه بچه های امروزی بود

خرج مدرسه اینا اینقد بود

پوشک اینقد گرون بود

دکتر رفتن با داروهاش پول ۲ روز کارگر میشه

که کارگر کار کنه یا نه

هزینه های آزمایشات بارداری و سنو اینا

دولت حمایت کنه بعد شعار فرزند آوری بده

وام زده خوب کی میاد ضامن آدم بیکار نه کارگر میشه 

همه چیزو مقایسه کنیم

وگرنه بچه آوردن بد نیس 

هر کی اختیار زندگی خودشو داره منم تو همسایه هام هست چهارتا بچه داره لباس های بقیه رو میپوشونه و بچشون گشنه هست نه گوشتی نه آجیلی که اینم یک ظلمه ولی بازم به ما چه 

ولی متقابل طرف مقابل هم هر میوه دوست داره به بچش میده بخوره ، یا هر اسباب بازی دوست داره بیرون بازی می‌کنه چون بچه یکی دیگه نداره قرار نیس به بچه مون هیچی ندیم که ، بازم من به بچم گفتم وقتی میخوری اگر دیدی یکی بهت نگاه می‌کنه بهش بده بخوره یا مهد می‌ره بیشتر میزارم میگم شاید یکی برداره کم نیاد ولی نمیشه ام که ما هیچی دست بچه ندیم همه مردم هم اندازه ده تا گوجه سبز پول دارن ولی الویت هاشون فرق می‌کنه میان غر و به ما میزنن طرف گوشی سی تومنی دستشه ناخن کاشته مو هایلایته بعد غر میزنه ما پولمونو به مو رنگ کردن میرسه نه چیزی چون الویت بچه هست 

نه بچه ی فقیربیاربد سه تا سه تا اگرم گفت دوچرخه و النگو و پیتزا میخوام هرشب بزنید تو دهنش 

جالب اینه یکیم تلاش میکنه امکانات فراهم میکنه

بقیه سرزنشش میکنن پرو میشه ها نخر نکن🙄🙄😑😑

با ابله بحث نمیکنم

انسانیت حکم میکنه خونه خودتون این چیزا رو بهش بدین اگه می دونید که بچه ای هس که براش حسرت میشه

هر روز اینجا می گن ببین طلاهامو . ببین خونه مو . ببین لباسمو . اگر این طور باشه باید چشمون رو کلا به دنیا ببندیم  چون همه یه جور نیستن

دوتا خواهر دارم 

یکیشون داره برابچش سه تا ماشین شارژی خریده 

یکیشون نداره و فقط یک پسر داره این پسر شبوروز گریه میکنه برای ماشین شارژی یعنی انقدر گریه میکنه ۳سالشه 

بنظرتون خواهرم کارخوبی کرد بچه اورد وقتی نداره ۱۲میلیون بده ماشین؟؟

میشه برای سلامت دنیااومدن بچم دعاکنیدیه صلوات بفرستید.اون تمام زندگیه منه

حرفتون تا حدی درسته ولی خب به اینهمه کودک کار که فکر میکنم یکم دودل میشم هرروز موقع برگشتن از سرکار جلوی چراغ قرمز میان هی اسپند دود میکنن به زور میخوان شیشه ماشین پاک کنن خدا میدونه کجا زندگی میکنن چی میخورن چه‌رفتاری باهاشون میشه بعید نیست حتی بهشون تجا.وز بشه اینا چه آینده ای دارن ؟ 

از طرفی دنیا جای قشنگی نیست و ما نمیتونیم بقیه رو‌مجبور کنیم مطابق میل ما زندگی کنن باید به بچه یاد داد همیشه همه چی مطابق میل ما پیش نمیره و یه جاهایی نداشتن رو‌باید تجربه کنه البته که من کار اون مادری که الوچه برا بچش گذاشته رو‌تایید نمیکنم فقط میگم اگر بچه میاریم تمام و کمال مسئولیتش رو‌دوش ماست و نباید از کسی انتظاری داشت قبل از اینکه تسلیم میل خودمون برای مادر شدن بشیم باید بسنجیم‌ببینیم‌میتونیم یه رفاه نسبی بهش بدیم مالی داریم که پشتوانه زندگیش بشه یانه 

من جای اون مادر بودم یه کیلو می خریدم می دادم بچه می برد به همه نفری دو تا می داد هم ثواب بود هم باع ...

کار قشنگیه..... خیلی قشنگه. موافقم.‌مرسی گفتی و یادم دادی 

ولی فلسفه اینکه کسی چیز خوبی داره بیرون نیاره رو درک نمیکنم‌. حتی موافقم فقط وقتی همه رعایت کنن. این همه خونه لاکچری، ماشین انچنانی، لباس‌های برند و.....

خوب بچه تا ۱۰ سالگی میوه نبینه نخواد، بعدش چی؟ دنیا رو میبینه، نمیبینه؟ تو همون خیابون نمیبینه ماشین ها چقد فرق دارن؟ خوب بقیه هم رعایت کنن. نمیشه که فقط یه عده قشر متوسط رعایت کنن که.... دنیا دست پولدارهاست فقط دست بقیه به اونا نمیرسه به همدیگه گیر میدن

اگه خواستین برای شادی روح مامانم قشنگم صلوات بفرستین لطفا. مرسی مهربونا❤️