2777
2789
عنوان

پول نداری بچه نیار

| مشاهده متن کامل بحث + 1011 بازدید | 79 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا قسم موافق ترین ادمای فامیلمون همه از خانواده فقیر و طلاق گرفته هستن ولی فرقشون اینه بااینکه فقیر بودن ولی با روح و روانشون پدر و مادر بازی نکردن ، با این که فقیر بودن ولی بچه رو نابود نکردن گذاشتن خود بچه آزادانه زندگی کنه 

گفتن طرف خودش برای خودش تصمیم می گیره اگه شما فک می کنید اشتباه می کنه می تونید فرهنگ سازی کنید یا س ...

بله درسته من‌خودم عاشق بچه ام دوتاهم دارم دوستدارم بازم بیارم اما باید ببینم بعداشرایطشو دارم یانه 

آخه دیگه توقعات بقیه هم کم‌کم داره کار رو به جای باریک میرسونه

میوه توت فرنگی ندیدن دست بچه تون چون بچه ما دلش میخواد، کوله خوشگل و قمقمه نگیرین برای بچه‌تون چون بچه ما اذیت میشه، خوب والاما هم دلمون ۱۰ تا بچه میخواسته جلو دلمون رو گرفتیم که اون یه بچه‌مون حسرت نکشه

حالا برای بچه شما به بچمون حسرت بدیم؟؟؟؟؟؟؟؟

اگه خواستین برای شادی روح مامانم قشنگم صلوات بفرستین لطفا. مرسی مهربونا❤️

طرفدار ادب، عقل و منطق هستم به نظرم هر کسی حق داره درباره بچه آوردنش تصمیم بگیره باتوجه به شرایطش ...

استارتر حرص نخور میفهممت 

کاش بجای اینکه بگن پول داشتی بچه بیار میگفتن عقل وشعور ومعرفت داشتی بچه بیار

نمیشه کسی رو مجبور کرد که بچه نیاره چون وضعیت مالیش مناسب نیست  اما متقابلاً نمیشه بقیه رو مجب ...

من در این مورد حرفی نزدم ولی گاهی بعضی تصمیمات به اخلاقی و دلی هست

خدایا شکرت🩷

بله داشتن ! تقریبا همه ی دانشمندان ، ادبا و مشاهیر جهان از خانواده های متمول بودن . 

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد
هیچی دیگه یعنی همه چی فقط برا پولداراس حتی بچه 

😂😂 تفریح ساده هم نمی شه رفت چون برای پولدارهاست . ازدواج نمی شه کرد چون برای پولدارهاست . بچه که اصلا برای پولدارهاست . باید چند درصد مردم به هیچی نرسن چون همه چیز برای پولدارهاست 😂😂

دنیا هیچوقت نمیگه فردا تو بالایی و من پایین

اونایی ک میگن پول نداری بچه نیار نمیشه گف از اساس غلطه ن درسته بلاخره قرار نیس اون بچه با بادهوا تغذیه کنه و رشد کنه اما اما کاش بفهمیم اون موقعیتی ک الان طرف مقابل توش قرار داره از اول بوده یا یهو اینجوری شده

من کسی رو میشناسم ک وقتی برای بچه دوم‌اقدام‌کرد دو دهنه مغازه تو شلوغترین قسمت مشهد داشت . یه خونه ۱۶۰ متری و دوتا ماشین خوب  و درامد عالی 

بچه دنیا اومد اوضاع بهترم شد

درست تولد ۳ سالگی بچه این بنده خدا تمام مال و اموالش بجز خونش از بین رف .بخاطر سرمایه گذاری توی بورس . و شریک اشتباه . خب این بنده خدا خبر داشته ک قراره ب این زودی بخوره زمین ؟؟ میدونسته ک یه شبه قراره تمام اموالشو ازدست بده ؟؟ حالا تا بخاد خودشو جمع و جور کنه حداقل چن سال طول میکشه .

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

آخه دیگه توقعات بقیه هم کم‌کم داره کار رو به جای باریک میرسونه میوه توت فرنگی ندیدن دست بچه تون چون ...

انسانیت حکم میکنه خونه خودتون این چیزا رو بهش بدین اگه می دونید که بچه ای هس که براش حسرت میشه

کاربری قبلیمaglaonema.خانم معلم؛ مامان یک دختر و پسر ناز  
طرفدار ادب، عقل و منطق هستم به نظرم هر کسی حق داره درباره بچه آوردنش تصمیم بگیره باتوجه به شرایطش ...

خب بچه میاره تربیتشم بکنه دیگه...بهش یاد بده که تو شرایط مالی خولی نیست..بجاش خوشحالش کنه از راه های دیگه...نه اینکه بیاد بگه همه باید مثل خودشون شرایطشون افتضاح نشون بدن که بچه من اذیت نشه...خب طبیعیه کسی که تو فقر بدنیا میاد سختی میکشه 

هر جور که مطلوبِ خودت هست، همان باش.