2777
2789

نمیدونم دیگه چی بزارم با شوهرم ب توافق نمیرسیم .

اگرم انتخاب نکنم با ب دنیا اومدن دخترم پدر شوهرم اسمشو میزاره دوست دارم خودم انتخاب کنم 

💕❤تا خدا بنده نواز است ب خلقش چ نیاز💕 ❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فاطیمارو چون مادر شوهرم خیلی اصرار داره ب شوهرمم یاد داده مخالفت میکنم باهاش نمیخوام حرف مامانش بشه   

💕❤تا خدا بنده نواز است ب خلقش چ نیاز💕 ❤

من هفته 40 بارداریم هنوز اسم انتخاب نکردم اونوقت شما از هفته 30 استرس اسم داری؟

هنوز وقت داری

برا من اسم انتخاب کنید ولی فقط ایرانی باشه اصلا اسم قشنگ پیدا نمیکنم اگرم هست تکرارین و تو فامیل داریم. خودم ارغوان و سوگند رو دوس دارم اما شوهرم میگه نه

من هفته 40 بارداریم هنوز اسم انتخاب نکردم اونوقت شما از هفته 30 استرس اسم داری؟ هنوز وقت داری برا ...

ارعوان زیاد جالب نیست ... بااران ، ترمه، اوا ، سارا ، 

☀☀☀ "تو" صبح باش ...! من تمام شب های تاریخ را تاب می آورم ...!

ترنم 

تبسم 

مائده خیلی نازه 

محیا

یا حضرت ابوالفضل...به خدا بگو چیزایی که میخوام ...جیگر گوشه ی بابا...به سلامت بیا بغلم بشو همدم تنهایی بابا مامان ...بابا چشم انتظارته عزیزه دلکم...پسری یا دختر ...اگه پسر باشی میشی رفیق شفیق تنهایی بابا ...اگه دختری میشی همدم من ...خدایا سالم باشه ،صالح باشه ،هر چی باشه ...نذر امام رضا میکنم که به سلامت بیاد به آغوشم...همین،ماشالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
ارعوان زیاد جالب نیست ... بااران ، ترمه، اوا ، سارا ، 

ترمه معنیش میشه یه نوع پارچه

دوس دارم معنی خوبی داشته باشه وگرنه ترمه خیلی اسم قشنگیه.

آوا هم نظر خودم هست ولی هنوز تایید نهایی نشده  

آلا یعنی نعمت ها .

آیه 

آدینه 

تینا .حسنا .دینا . رانیا.طناز . محنا

یا حضرت ابوالفضل...به خدا بگو چیزایی که میخوام ...جیگر گوشه ی بابا...به سلامت بیا بغلم بشو همدم تنهایی بابا مامان ...بابا چشم انتظارته عزیزه دلکم...پسری یا دختر ...اگه پسر باشی میشی رفیق شفیق تنهایی بابا ...اگه دختری میشی همدم من ...خدایا سالم باشه ،صالح باشه ،هر چی باشه ...نذر امام رضا میکنم که به سلامت بیاد به آغوشم...همین،ماشالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
من هفته 40 بارداریم هنوز اسم انتخاب نکردم اونوقت شما از هفته 30 استرس اسم داری؟ هنوز وقت داری برا ...

اسم دختر من   آنیتا

یعنی بانوی پاکدامن

یا از اول دل به رویایی نبند،  یا بر این رویای ویران گریه کن