2777
2789

چیزی ک بو داره و حوس انگیز رو تعارف کنید چه فرد پولدار باشه چه بی پول 

کلا من این مدلیم ک برم بیرون طرف خیلیییییم همه چیزش اوکی باشه باز تعارف میکنم 

نون میخرم کسی باهام تو اسانسور جای حرف بزنه تعارف میکنم دیگه نون ک همه پولشو دارند 

تو اردو بچه ها من پفک چیپس اینارو باز میکنم همه بخورن بعد همون افرراد یکبار یدونه تخمه تعارف نمیکنند خندم میگیره مگه طرف چقدر میخورن بقیه

تعارف کردن خوراکی یادبگیرد 

زایمان کرده  بودم غذای خاص  ب من میدادن تا ب مادرشوهرم و مادرم تعارف نمیزدم ک  بخورن از گلوم پایین نمیرفت 

ب پسرمم یاد دادم یا باید تعارف کنی یا تنهای جای ک کسی نیست بخوری که یه بچه ۶ماه تو پارک بود دیدم پسرم میخواد بره پشت بوته هاابمیوه  بخوره گفتم چرا اخه مامان گف نی نی نخواد 

یا یبار رفتیم یه شهرستان تفریح تو پارک جوجه میپختن (ما توان مالی داریم برای خرید خوراکی )پسرم گف به به ما اون موقع تمومممم اون شهرستان زیر رو کردیم بد موقع بود نمیشد رستوران پیدا کرد اصلا داغون شدم 

کاری ب توان مالی نداره لطفااااا مهربون تر باشیم 

بچه ها در مورد خوراکی اینجورین در مورد اسباب بازی خیلی فرق داره که میگید پس فردا بنز خواست نمیشه براش خرید بحث خوراکی خیلییییی فرق داره  ادم بزرگم دلش میخواد تو میوه فروشی خ فرق داره تا کسی جلوت چیزیو بخوره 

این مدل کارا رو اینستا باب کرد ک میز لاکچری چیدن و عکس گرفتن رفتن تفریح عکس گرفتن و ... ولی دیدن اینستا باز انتخابیه و با انتخاب خودتون میبینید 

بیاید ی کوچولو مهربون تر باشیم 😘😘😘😘😘😘😘😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یه بار حامله بودم از سرکار برگشتم همسایه کباب درست کرده بود

وای از بو دیوونه شدم در حالی که ویار داشتم چیزی نمیتونستم بخورم ولی بوش تا مدتها تو ذهنم بود

شبش شوهرم برام کباب درست کرد ولی اون بو رو نمیداد

اخه یکی دوتا نیستن زنگ تفریح کم کم ۱۵۰ نفر از کنار بچه ها رد میشن 

خب من ب بچم میگم یا تعارف کن یا در تنهای بخور این مدلم باید در تنهای بخورن یابه دوسای نزدیک تتعارف بزنند خداشاهده ادم بزرگ مبینم ی تعارف کوچولو ب بچه کنترش نمیکنه 

. من خودم دست دل بازم دخترم خسیسه دیروز چن تا شیر پاکتی کوچیک دستم بود بایچه هام ی پسر کوچولو که یک مشکل داشت و نمیتونس درست حرف بزنه نگا میکرد . اوضاع مالیشونم بدک نیس یدونه ذادم دستش دخترم یک قشقلقی ب پا کرد چرا دادی. لباس نوهاش ک اندازش نمیشه جم کردم بدم ی نفر ک نداره برمیداره غایم میکنه هرچی توضیح میدم حالیش نیس خسیسه. 

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

من بهتون بگم که خداییش صحبتش غیر منطقی بود که نخوره چون من ندارم

بچش ممکنه تو خیابون کسی رو ببینه که بخوره 

بعدش هم الوچه که قیمتی نداره دیگه محبور هم نیست یه کیلو بگیره که کسی که الوچه نتونه بگیره چجوری بقیه مایحتاج رو مثل گوشت مرغ ماهی برنج لباس سبزی و .... رو جور کنه؟

منم یه بار حامله بودم از سرکار برگشتم همسایه کباب درست کرده بود وای از بو دیوونه شدم در حالی که ویا ...

افرین خدا پدرتو بیامرزه شما انقدر داشتی ک همون شب بخوری ولی دلتون خواست تازه ادم بزرگ 

ما اصلا تو خونه کباب درت نمیکنیم یا روی گاز ک بو نده تو پارک درست نمیکنیم اینجور چیزا واسه بیابون و جای ک مردم اطراف ادم نباشن 

بخدا دیروز انقدر تاپیک گوجه سبز و توت فرنگی زدن تا صبح خواب توت فرنگی و گوجه سبز دیدیم 

ما که داریم انقاد میکنیم میوه بودار و لاکچری نزارید تو کیف بچه هاتون شاید  بچه ها دلشون خواست یه ذره هم فکر کنیم‌ این جا کلی زن باردار هست که با دیدن این تاپیکها شاید هوس کرد و دلش خواست و نتونست تهیه  کنه 

فقط بلدیم از مردم انتقاد کنیم به خودمون که میرسه رعایت که نمیکنیم هیچ کلی هم براش دلیل و برهان میتراشیم 

یه سنی داره  منم آبجیم همین جور بود ولی خوب شد

پسرمم ۴سللشه خوراکی میگیره برا آبجیش نگه میداره بعد ک آبجیش دیر اومد از مدرسه میگه مامان میخورم نیومد😂

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

. من خودم دست دل بازم دخترم خسیسه دیروز چن تا شیر پاکتی کوچیک دستم بود بایچه هام ی پسر کوچولو که یک ...

میدونم چی میگی پسر منم اوایل اینجوری بود چون وقتی خ بچه بود وسایلش میدادم ب بقیه ولی بزرگ ک شد مجبور شدم بگم مامان اونا باباهاشون ندارن و .... تا دیگه دلش رحم اومد یا میگم دوست داشتی جای اونا بودی 

پسرمم ۴سللشه خوراکی میگیره برا آبجیش نگه میداره بعد ک آبجیش دیر اومد از مدرسه میگه مامان میخورم نیوم ...

😂😂😂😂😂

داداش منم ۱۰ سالشه همینجور

فق پاکت خوراکی شو نگه میداره ک به ما ثابت کنه خورده 😂😂

منم موافقم مخصوصا مخصوصا بچه ها و اینکه حتما تعارف می کنم 

اصلا از دلم نمیاد وقتی پارک می رم جوجه بپزم چون خودم یه خاطره ی بد دارم 

من باردار بودم شوهرم شب کار بود دخترمم ۷ سالش بود 

صاحب خونمون تو حیاط جوجه کباب می پختن تابستون بود پنجره ها باز بود تمام دود و بو پر شد خونه ی ما چون باهم رفت آمد داشتیم می دونستن من باردارم مطمعن بودم حتما برای منم میارن ولی تا آخر شب منتظر شدم هیچی ندادن 

ندار نبودم ولی اون شب مرغمون تموم شده بود فرداش شوهرم اومد بهش تعریف کردم رفت از بیرون هم جوجه کباب خرید هم مرغ خرید 

خدارو شکر من داشتم ولی اگه کسی توان خرید نداشت خیلی بد میشد😔

خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔