چیزی ک بو داره و حوس انگیز رو تعارف کنید چه فرد پولدار باشه چه بی پول
کلا من این مدلیم ک برم بیرون طرف خیلیییییم همه چیزش اوکی باشه باز تعارف میکنم
نون میخرم کسی باهام تو اسانسور جای حرف بزنه تعارف میکنم دیگه نون ک همه پولشو دارند
تو اردو بچه ها من پفک چیپس اینارو باز میکنم همه بخورن بعد همون افرراد یکبار یدونه تخمه تعارف نمیکنند خندم میگیره مگه طرف چقدر میخورن بقیه
تعارف کردن خوراکی یادبگیرد
زایمان کرده بودم غذای خاص ب من میدادن تا ب مادرشوهرم و مادرم تعارف نمیزدم ک بخورن از گلوم پایین نمیرفت
ب پسرمم یاد دادم یا باید تعارف کنی یا تنهای جای ک کسی نیست بخوری که یه بچه ۶ماه تو پارک بود دیدم پسرم میخواد بره پشت بوته هاابمیوه بخوره گفتم چرا اخه مامان گف نی نی نخواد
یا یبار رفتیم یه شهرستان تفریح تو پارک جوجه میپختن (ما توان مالی داریم برای خرید خوراکی )پسرم گف به به ما اون موقع تمومممم اون شهرستان زیر رو کردیم بد موقع بود نمیشد رستوران پیدا کرد اصلا داغون شدم
کاری ب توان مالی نداره لطفااااا مهربون تر باشیم
بچه ها در مورد خوراکی اینجورین در مورد اسباب بازی خیلی فرق داره که میگید پس فردا بنز خواست نمیشه براش خرید بحث خوراکی خیلییییی فرق داره ادم بزرگم دلش میخواد تو میوه فروشی خ فرق داره تا کسی جلوت چیزیو بخوره
این مدل کارا رو اینستا باب کرد ک میز لاکچری چیدن و عکس گرفتن رفتن تفریح عکس گرفتن و ... ولی دیدن اینستا باز انتخابیه و با انتخاب خودتون میبینید
بیاید ی کوچولو مهربون تر باشیم 😘😘😘😘😘😘😘😘