2777
2789

۱-امتناع یا بی‌میلی از داشتن رابطه جنسی یا عاطفی با همسر.

۲-از چشم افتادن همسر و بی‌علاقگی به گفتگو با همسر و یا اتفاقاتی که برای او می‌افتد.

۳-ایرادگیر شدن و احساس بدبینی به رفتارها و احساسات همسر پیدا کردن.

۴-با همسر خود وقت مشترک نگذاشتن، به‌ویژه حذف اوقات فراقت مشترک؛ برای مثال تا دیر وقت کار کردن.

۵-بی‌توجهی به فراهم کردن نیازهای ضروری خانواده و به ویژه همسر.

۶-صحبت‌هایی که نشان از بی‌علاقگی به ادامه زندگی مشترک است.

۷-عدم دنبال کردن اهداف مشترکی که در گذشته با همسر خود برنامه‌ریزی کرده‌اند.

۸-بی‌علاقگی برای رفت و آمد با خانواده همسر.

این سومین کاربری من هستش  دوبار رو توسط آدمای مریض و به خاطر اینکه مطالب در خصوص زندگی و دغدغه هاش گذاشتم گزارش زدن و تعلیق شدم من از سال ۱۴۰۰ عضو نی نی سایتم

منو شوهرم تازگی هیچ مشکلی باهم نداشتیم طول روز هم رابطمون خوبه حرف میزنیم بگوبخند و شوخی ولی نمیدونم چرا دو هفته ست به هیچ وج شب سمتم نمیاد اصلا درخاست رابطه نداره انگار نیستم قبلا هفته ای سه چهار بار بود نمیدونم چش شده یبار خودم پیش قدم شدم بعد دیدم اون جلو نمیاد منم دیگه نرفتم🙂

در من دردیست که فقط خود دانم و بس🥲

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام.کاش راهکار هم میدادید.تاپیکاتون خیلی مفیده جوونا باید استفاده کنن خیلی بدردشون میخوره

راهکار میدم ولی خب آدمای مریض گزارش میزنن و پستم حذف میشه

دوبار تاحالا مسدود شدم و صفحم بسته شده و این سومین کاربریه منه

این سومین کاربری من هستش  دوبار رو توسط آدمای مریض و به خاطر اینکه مطالب در خصوص زندگی و دغدغه هاش گذاشتم گزارش زدن و تعلیق شدم من از سال ۱۴۰۰ عضو نی نی سایتم
راهکار میدم ولی خب آدمای مریض گزارش میزنن و پستم حذف میشهدوبار تاحالا مسدود شدم و صفحم بسته شده و ای ...

واقعا دلیل گزارش چیه؟مطالب خیلی علمی وآموزنده س.

مضخرفتین تاپیک های مبتذل به راهه. خوششون میاد.اما یه موضوع مفید براش گزارش میزنن

واقعا دلیل گزارش چیه؟مطالب خیلی علمی وآموزنده س.مضخرفتین تاپیک های مبتذل به راهه. خوششون میاد.اما یه ...

ادم مریض مریضه و کاریش نمیشه کرد

اگر تایپیک خاله زنکی بزنی کیف میکنن

از ما که تقریبا گذشت.ولی اگر اوایل رابطه و ازدواج باشن و همچین مطالبی رو بفهمن کمتر به مشکل برمیخورن توی زندگی مشترک.

نه مثل ما بعداز ۲۰سال زندگی تازه با یه مشکلاتی مثل همین موضوع تاپیکتون برمیخوریم که فکر کنم حتی توانی برای ترمیم واصلاح هم نمونده باشه

از ما که تقریبا گذشت.ولی اگر اوایل رابطه و ازدواج باشن و همچین مطالبی رو بفهمن کمتر به مشکل برمیخورن ...

دیر نیست 

اقدام کن برا ریشه یابی و رفع این مشکل

دیر نیست اقدام کن برا ریشه یابی و رفع این مشکل

یکطرفه فایده نداره خواهر. وقتی طرفت حتی به روی خودش نمیاره و نپذیرفته که مشکلی هست

تسلیم شدم .وهرگز توی زندگیم بدون راهکار نمونده بودم همیشه هرچقدرم به بحران میرسدم ولی بلاخره یه حلی براش پیدا میکردم

اما اینبار به بن بست رسیدم ومنتظرم زمان یا حلش کنه یا برا من عادی بشه