2777
2789
خیلی هم خوبه من اعتقاد دارم هر چی بیشتر خرج کنم خدا روزیمو بیشتر می کنه الیته آدم اسرافکاری نیستم ول ...

اون ولخرجی نیست. انگلیسی ها میگن اینقدر پولدار نشدم که جنس ارزون بخرم. چون تند تند مجبور میشی دوباره بخری!

خیلی هم خوبه من اعتقاد دارم هر چی بیشتر خرج کنم خدا روزیمو بیشتر می کنه الیته آدم اسرافکاری نیستم ول ...

منم مثل توعم . هر وقت ی چیزی بخام  حتی اگه پول نداشته باشم  اخرش جادو میشه  پول بهم میرسه حخ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب تو خسیس نیستی برای پولت ارزش زیادی قایل هستی. این خوبه که؟

ولی این حسابگر بودن اذیتم میکنه نمی تونم بیخیال باشم مثل بقیه 

مثلا رفتیم سینما خرج یه شب شده ۱ و نیم میلیون تومن همون فیلم رو میشد تو تلوزیون دید ولی خانواده گوش نمی کنند گاهی میگم شاید اونا کار درست رو میکنند

اون ولخرجی نیست. انگلیسی ها میگن اینقدر پولدار نشدم که جنس ارزون بخرم. چون تند تند مجبور میشی دوباره ...

نه اینجدری نیست که گرون بخرم و خیلی کم مثل لینگلیسی ها 

گرون لوکس و به حد متوسط تا زیاد

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
منم مثل توعم . هر وقت ی چیزی بخام  حتی اگه پول نداشته باشم  اخرش جادو میشه  پول بهم م ...

😂💞 آفرین هیچ وقت تو عنرم پس انداز نکردم ولی همیشه می رسه انقدر که خدا مهربونه

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
ولی این حسابگر بودن اذیتم میکنه نمی تونم بیخیال باشم مثل بقیه  مثلا رفتیم سینما خرج یه شب شده ...

آخ آخ همین سینما که گفتی من با پسرم گاهی میرم بعدش هم شام بیرون و خوراکی موقع فیلم( اغلب هم یک فیلم به درد نخور!) کم کم 700 باید دوتایی پیاده بشیم!

دفتر هزینه ها  چقدر با برنامه ای . من هفته ای  ی لباس نخرم افسردگی میگیرم  دست خودم ن ...

مم کنکوری ام خرجم به طبع خیلی زیاده همین امروز ۲۲۰۰ کتاب های فرمول بیست گرفتم با خرج های لازم کنار میام ولی به نظرم کسی که ۴ تا بچه داره باید با مدیریت پیش بره

😂💞 آفرین هیچ وقت تو عنرم پس انداز نکردم ولی همیشه می رسه انقدر که خدا مهربونه

بقیه رو میبینم خسیسی میکنن چیزی ک دوست دارن نمیخرن و نمیخورن تا پولاشون جمع اخرش منی ک ۲۳ ساعته در حال ولخرجیم از همشون بیشتر پول دارم 

بقیه رو میبینم خسیسی میکنن چیزی ک دوست دارن نمیخرن و نمیخورن تا پولاشون جمع اخرش منی ک ۲۳ ساعته در ح ...

اونام باید همینکارو کنن چون وقتی میسپری به خدا خودش کافیه 😍

آخ آخ همین سینما که گفتی من با پسرم گاهی میرم بعدش هم شام بیرون و خوراکی موقع فیلم( اغلب هم یک فیلم ...

دقیقا خیلی گرونیه من واقعا بعضی وقتا میشینم حساب میکنم بستنی ۵۰۰ تومنی شده ۱۵ تومن یعنی ۳۰ برابر این تورم نیست انفجاره

شوهر من 🤌

البته نمیدونم خساسته‌یا فقط دیدگاهمون نسبت به پول باهم متفاوته 

ببین درآمدش ماهانه چند صد میلیونه بعد همه خرجای خونه و قسطا بامنه هرجا من کم بیارم به همون اندازه که لازمه بهم پول میده که مثلا قسطا زو بدم تو خورد و خوراک هیچی کم نمیذاره مثلا سیصد کیلو برنج خوب شمال یهو میخره میاره یا گوشت فقط گوسفند میده برامون میکشن خلاصه تو‌خوردن بریز بپاش میکنه ولی تا من لباس براش نخرم همینجوری مثه کارتن خوابا میره سرکار و‌میاد یه کیف ترکیده داشت با این کیف‌مینشست سر قراردادای میلیاردی نمیدونم چجوری راهش میدادن اصلا قیافشو‌ببینی بش نمیخوره در حد این حرفا باشه بعد من یه کیف چرم براش خریدم اوایل نمیبرد میگفت حیفه از طرفی دوتا آپارتمان‌تو‌دوتا شهرای خوب خریده یکیشو داده به من وقتی میگم چرا یه‌کم از پولتو نمیاری تو‌زندگی میگه پول پول میاره باید باهاش کار کنیم تو‌پیری راحت باشیم ولی من دوست دارم مثلا ماشین خوب و خونه خوب الان داشته باشیم لباسای خوب بپوشه و … 

یعنی مسافرت های خوب و خارجی هم نمیرید؟

مسافرت زیاد میریم ولی خارجی نه، عاشق طبیعته سالی چندبار میریم کمپ میزنیم هرازگاهیم بخاطر منمه بازار دوست دارم میریم کیش یا قشم تو اون چند روز هرچی بخوام بخرم نه نمیگه فقط دنبالم راه میره کیسه های خریدو‌میاره اما یه بار بش گفتم بریم ترکیه قلبش وایساد 😁

مسافرت زیاد میریم ولی خارجی نه، عاشق طبیعته سالی چندبار میریم کمپ میزنیم هرازگاهیم بخاطر منمه بازار ...

ای بابا. الان مسافرت ترکیه بعضی وقتها ارزون تر از کیش در میاد. خیلی قشنگه حتما برید. حالا همسر من یک کارمند ساده است ولی خیلی خوش سفره خداییش.