2777
2789
مرد خسیس به نظرتون درست میشه؟

ابدا

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره دیدم چندتایی . حس خوبی به آدم نمی دن . مخصوصا اگه مهمونشون باشی . فکر می کنی دارن لقمه هاتو میشمرن

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

تا حالا باید کلی پس انداز کرده باشی پس    

من پول پس انداز تمی کنم جمع میکنم سکه چند سوتی میخرم

خسیس نیستم زیاد ولی خرج اضافی به نظرم اشتباهه دلیل نداره بری یه رستوران لوکس وقتی همون غذا با همون کیفیت رو جای دیگه نصف قیمت میتونی بخری ولی خانواده معتقدن خرج کن پول میره و میاد

البته ولخرجی زیاد هم خوب نیست

خیلی هم خوبه من اعتقاد دارم هر چی بیشتر خرج کنم خدا روزیمو بیشتر می کنه الیته آدم اسرافکاری نیستم ولی چیزای با کیفیت و گرون میخرم

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
من پول پس انداز تمی کنم جمع میکنم سکه چند سوتی میخرم خسیس نیستم زیاد ولی خرج اضافی به نظرم اشتباهه ...

فقط که غذا نیست اون محیطم حالتو خوب می کنه

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
منم خرج میکنم ولی با برنامه دفتر هزینه ها دارم هرروز می نویسم 

دفتر هزینه ها  چقدر با برنامه ای . من هفته ای  ی لباس نخرم افسردگی میگیرم  دست خودم نیس . فقط باید بخرم البته بابام پولم داره  گاهی وقتا ب زور میده  میگه کل خونه پر شده از لباسای تو