2777
2789

هر چی یادمه امتحانای آنلاین همه تقلب میکنن از کجا میفهمم ازونجا که نمرات امتحان حضوری همشون کمه و من از همه بالاتر.  چطوری تو انلاین همه شون نمرات کامل رو میگیرن؟ تو رو خدا راهنمایی کنید.  توپی دی اف سرچی هم خیلی کلماتو میزنه نتیجه ای یافت نشد که🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون کاری که بهت گفتمو انجام دادی؟ بازم جواب نداد؟

"ارغوان میبینی؟ به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده‌اند..." "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." " اگه سوال در زمینه کنکور داشتید بپرسید 📚🤍"

اره بابا  به من کلا میگفتن درس نمیخونیم  میترسن لو برن  باید خیلی صمیمی باشی باهاش ...

الان چکار کنم من فردا صبح امتحان دارم. چارم چیه  هر کاری کردم صمیمی نشدن. من همیشه تنها ته کلاس و ساکت میشینم.  اونا جلو و پرحرف و پرخنده صمیمی

دستت درد نکنه فوروارد کردم اومد اکانتش.  الان فقط مشکلم اینه آنلاین نشه اون تایم امتحان.  ...

خواهش میکنم. معمولا کلماتی که تو پی دی اف سرچ میکنی، اگه قبل اون کلمه یه فاصله بزاری، متن مورد نظر میاد. تو گوشی من این مدلیه

اگه بازم نشد پی دی افو بریز تو لپ تاپ اونجا سرچ کن. 

"ارغوان میبینی؟ به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده‌اند..." "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." " اگه سوال در زمینه کنکور داشتید بپرسید 📚🤍"

خواهش میکنم. معمولا کلماتی که تو پی دی اف سرچ میکنی، اگه قبل اون کلمه یه فاصله بزاری، متن مورد نظر م ...

اگه کلمه ای که سرچ کردم تو چندتا صفحه دور از هم اورد من چطوری بفهمم تو چه صفحاتی اون کلمه رو برام هایلایت کرده و پیدا شده برام؟ 

اگه کلمه ای که سرچ کردم تو چندتا صفحه دور از هم اورد من چطوری بفهمم تو چه صفحاتی اون کلمه رو برام ها ...

یعنی چی متوجه نشدم. شماره صفحه رو پایین زده دیگه

یعنی درس خوندن اینقدر سخت شده؟واقعا  با تقلب احساس میکنین نمره ی واقعی کرفتین؟چه ارزشی داره اون ...

اتفاقا باور نمیکنی من این کتابو دو دور اونم از قبل و تو ایام عید کامل خوندم.  ولی امتحان تستیه و شاید هم مفهومی تر باشه و در کل مهلت خیلی کمه و استرسم شدیده و دستپاچه میشم شاید نتونم حتی اونام که بلدم درست جواب بدم.  در ضمن من هیچ وقت تو عمرم تو هیچ زمینه ای تقلب نکردم و همیشه از بقیه عقب تر موندم درحقیقت اونا احساس زرنگیشون میشه