2777
2789
عنوان

خانم های با سیاست

143 بازدید | 8 پست

من تو عقد هستم بعد همسرم دعوا هارو میره به مادرش میگه مادرشم انقدر بی ادبه یبار من حالم بد بود از گریه میگفت ما از عروس شانس نداریم ما فلانیم میشنیه میگه دماغتو عمل کن درصورتی ک دماغ من کوچیکه و پسرش تو این چند ماه کلا۱ تومن به من داده

بعد از اون هر خود همسرم اخرین دعوا دلمو بد شکونده گفت طلاق بگیریم اینا منم نه نگفتم وقتی تماسی حرف زدیم من گریه کردم اهمیت نداد گفتم میدونم دوسم نداری نگفت نه دارم منو دوست نداره خانم دوستاشو میزنه تو سر من حالا درصورتی ک شوهراشون جلو این قلدرن برا زناشون موشن این همش میگه باید رفیق بازی کنم تو نمیزاری به خاطر اینکه دهنتو ببندم میبرمت بیرون اینارو بهم گفت منم دلم شکسته باهاش بیرون نمیخوام برم

بعد از اون ور من بهش گفتم رفتیم فلان جا دعوا کردن مست بودن نری وسطا به خدت به خاطر  خودش بعد میگه اره خیلی بد ذاتی دوست داشتی دعوا بشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من ۱۸ سال ازدواج کردم اگه از من می پرسی طلاق بگیر فردا بچه دار شدی و ..‌‌. اصلا نمی تونه تحمل کنه

به سایز سینه ت و شکمت گیر خواهد داد ...

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان   هی چرخ بزن در من و دل را بتکان   این هم نفسی چه حس و حالی دارد    در پیکر من دو قلب دارد ضربان
والا هم پر خرجن هم عزیزن برا شوهراشون یکیشون با مادر شوهره تو عقد اونو میگه مادر شوهرشم از این زنای ...

من با سیاست نیستم تو زندگی خودمم موندم ولی اگه میخوای تمومش کنی هر چه زودتر بهتر حداقل پای یه بچه وسط نیاد ولی اگه جرئت جدا شدن نداری میخوای زندگی کنی فقط دلشو به دست بیار قلقلشو دستت بگیر ببین چا دوست داره کم کم درست میشه 

فقط 2 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من با سیاست نیستم تو زندگی خودمم موندم ولی اگه میخوای تمومش کنی هر چه زودتر بهتر حداقل پای یه بچه وس ...

انقدر ازش ناراحتم ک اصلا برام چیزی بگیره جایی ببرم فکر میکنم میخواد دهنم رو ببنده چون خودش گفت