2777
2789
عنوان

برم یانرم مراسمو

184 بازدید | 22 پست

سلام خونوما من نامادری همسرم ک خیلی ام باهمسرم خوب نیودن فوت کردن و هفته دیک چهلم هس این خاهزشوهرای تنی وناتنی تقریبن پوستم رو کندن و خیلی ام همسرمو دوسندارن بم بی محلی میکنن به شدت ناجوررر ..انگار که وجود ندارم منم عذاب میکشم ایندفعه ک رفتم شبش توخاب میپیچیدم به خودم از غصه خلاصه هفته دیگ تو شهرشون مراسمه منم شهر دیگ ساکنم ..همسرم بره من فقط برای مراسم مسجد با پدرم اینا برم بدهست یا زشته ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخاطر پدرشوهرم پیر هس گناه داره فک کن گاهی بم سلامم نمیدن

خوب چون به خاطرپدر همسرتون میرید بهتره که تشریف ببرید ولی اصلا اونارو تحویل نگیر سلام نکن و اصلا الکی بگو پریودم بشین جلوی در اون قسمت که مخصوص خانومای پریوده

خب پس در این صورت برو  نهایتش یکی دوروزه دیگه تحمل کن بخاطر همسرت و پدر شوهرت ک دلت براش میسوز ...

ب رفتن فک میکنم تمام وجودم استرس میشه ...تنهام میزارن میرن تواتاقی ک من نطسم دلم میخاد بشون بفهمونم ک من بیکس وکار نیسم ک اینجور میکنین...

خوب چون به خاطرپدر همسرتون میرید بهتره که تشریف ببرید ولی اصلا اونارو تحویل نگیر سلام نکن و اصلا الک ...

وای من اصن اون قسمت خیلی خجالت میکشم موقع هایی که میشینم

همه یجوری آدمو نگا میکنن آدم معذب میشه🤦‍♀️😂

خوب چون به خاطرپدر همسرتون میرید بهتره که تشریف ببرید ولی اصلا اونارو تحویل نگیر سلام نکن و اصلا الک ...

میرم مراسم رواما چون شهر دیگس همسرم یک روز زودتر میرن و یه روز بعدش میان من نظرم هس فقط مسجد رو برم همین نمیدونم اینکارم درست هس یان

ب رفتن فک میکنم تمام وجودم استرس میشه ...تنهام میزارن میرن تواتاقی ک من نطسم دلم میخاد بشون بفهمونم ...

عیب نداره گلم تو هم محل نذار 

مثلا با گوشی سرگرم شو یا اگه بچه داری با اون 

یجوری رفتار کن انگار اصن شماهم اونارو نمیبینین

با این که خانواده همسرم خیلی خوب و محترمن و رفتارشون با عروساشون عالیه ولی یکی از جاری هام همینجوره اصن هیشکسو محل نمیذاره انگار از دماغ فیل افتاده یدونه الکی سلام میده بعدش تا آخرش قیافه میگیره 

شماهم با اونا رفتار متقابل انجام بدین

عیب نداره گلم تو هم محل نذار  مثلا با گوشی سرگرم شو یا اگه بچه داری با اون  یجوری رفتار ...

من ۶ تاشون بم محل نمیذارن خیلی سخته تنها توهال با پیرمرد پدرشوهرم میشینم خیلی سخته انگار دیگ بعد دوسال تحملم تموم شده بدنم دیگ حالش بد میشه دوسال شده ک اینطورن بچه ندارم

میرم مراسم رواما چون شهر دیگس همسرم یک روز زودتر میرن و یه روز بعدش میان من نظرم هس فقط مسجد رو برم ...

من که میگفتم خونشون هم بری ولی اگه دلت راضی نیس فقط مسجد برو 

اینم زیادیه براشون