لولوخانم مدیر استارتر عضویت: 1399/03/28 تعداد پست: 6824 عنوان خدا به داد مادرای بیش فعال برسه 286 بازدید | 33 پست خدایا خسته ام ...نگران آینده خودشم .خانومایی که بچه بیش فعال دارید .... بچه هامون خوب میشن ؟ اخلاقشان خوب میشه ؟ اذیتشون کم میشه ؟ گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد 1403/02/11 | 01:42 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
smiile عضویت: 1399/08/14 تعداد پست: 5219 یکیو میشناسم کلاس ۷ امه هنوز شیطتنش ادامه داره شادی را به گور خواهند برد آنان که رنج را در ما آفریدند
نویسنده_جان1 عضویت: 1402/06/19 تعداد پست: 877 واقعا سخته من دختر همسایه مون بیش فعاله مادرش خیلی اذیته و درد و دل میکنه انشاللع خوب میشن عزیزم ب حق غلی
فسقلیها عضویت: 1396/08/23 تعداد پست: 4251 برادر من تو بچگی بیش فعال بودروانیمون کرد انقدر اذیت میکرد.اونوقتا دارو هم نمیدادن خیلی بد بود.ولی الان ۳۴ سالشه و خیلی خوبه دوتا بچه هم داره واقعا آرومن اصلا به بچگی خودش نرفتن خدای مهربونم دوستت دارم
کراشالعالمین عضویت: 1402/10/03 تعداد پست: 4150 بچت چند سالشه دختره یا پسر چه علایمی داره...دختر من ۳ سالشه گاهی اوقات حس میکنم بیش فعاله
همتاااییی عضویت: 1402/01/21 تعداد پست: 2641 بنده بیش فعال بودم الانم دخترم بیش فعاله تاخیر کلامم اضافه کن بهش باز شما شکر کنید بچتون حرف میزنه مثل من چند تا چندتا عذاب نمیکشید
لولوخانم مدیر استارتر عضویت: 1399/03/28 تعداد پست: 6824 بله واقعا ؟ شما تجربه داشتید ؟ گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد
لولوخانم مدیر استارتر عضویت: 1399/03/28 تعداد پست: 6824 بچت چند سالشه دختره یا پسر چه علایمی داره...دختر من ۳ سالشه گاهی اوقات حس میکنم بیش فعاله پسر ..... پر صحبت . تمرکز پایین .بد خلق . ارصای فوری خواسته هاش .... اگر چیزی براش انجام نشه منو دق میده با جیغ و کتک گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد
لولوخانم مدیر استارتر عضویت: 1399/03/28 تعداد پست: 6824 برادر من تو بچگی بیش فعال بود روانیمون کرد انقدر اذیت میکرد.اونوقتا دارو هم نمیدادن خیلی بد ب ... بیش فعال بودن یا فقط شیطون ؟ گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد
لولوخانم مدیر استارتر عضویت: 1399/03/28 تعداد پست: 6824 یعنی چجوری فعالیتش زیاده؟ نه زیاد شیطون نیست .... کاراش با اذیته . بزور خواسته هاش رو میخواد . تمرکزش پایینه یکم . گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد
لولوخانم مدیر استارتر عضویت: 1399/03/28 تعداد پست: 6824 واقعا سخته من دختر همسایه مون بیش فعاله مادرش خیلی اذیته و درد و دل میکنه انشاللع خوب میشن عزیزم ب ح ... از دعای شما عزیزم . ممنونم گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد