2777
2789
عنوان

خدا به داد مادرای بیش فعال برسه

285 بازدید | 33 پست

خدایا خسته ام ...

نگران آینده خودشم .

خانومایی که بچه بیش فعال دارید .... بچه هامون خوب میشن ؟ اخلاقشان خوب میشه ؟ اذیتشون کم میشه ؟

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برادر من تو بچگی بیش فعال بود

روانیمون کرد انقدر اذیت میکرد.اونوقتا دارو هم نمیدادن  خیلی بد بود.ولی الان ۳۴ سالشه و خیلی خوبه 

دوتا بچه هم داره واقعا آرومن اصلا به بچگی خودش نرفتن

خدای مهربونم دوستت دارم
بچت چند سالشه دختره یا پسر چه علایمی داره...دختر من ۳ سالشه گاهی اوقات حس میکنم بیش فعاله

پسر ..... پر صحبت . تمرکز پایین .‌بد خلق . ارصای فوری خواسته هاش .... اگر چیزی براش انجام نشه منو دق میده با جیغ و کتک 

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد 
برادر من تو بچگی بیش فعال بود روانیمون کرد انقدر اذیت میکرد.اونوقتا دارو هم نمیدادن  خیلی بد ب ...

بیش فعال بودن یا فقط شیطون ؟ 

یعنی چجوری  فعالیتش زیاده؟

نه زیاد شیطون نیست .... کاراش با اذیته . بزور خواسته هاش رو میخواد . تمرکزش پایینه یکم . 

واقعا سخته من دختر همسایه مون بیش فعاله مادرش خیلی اذیته و درد و دل میکنه انشاللع خوب میشن عزیزم ب ح ...

از دعای شما عزیزم . ممنونم