2777
2789
عنوان

خدا به داد مادرای بیش فعال برسه

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 33 پست
[QUOTE=341706066]حتما کنارش یه ورزش ببر برای این بچه ها کاراته و شنا و کوهنوردی یا صخره نوردی توصیه ...

سوالی داشتی یا خواستی با کسی حرف بزنی ،با من حرف بزن

من درکت میکنم

برای رسیدن به شغل و درآمد دلخواهم و سر و سامون گرفتن زندگیم و شفای پسرم ممنون میشم یه صلوات بفرستین. ان شاء الله لبتون خندون و دلتون شاد باشه
سوالی داشتی یا خواستی با کسی حرف بزنی ،با من حرف بزن من درکت میکنم

شما چقدر احساسات رو خوب درک میکنید عزیزم . همین الان میخواستم پیام بهتون منصرف شدم ...... خدا بهتون و پسرتون و خانواده تون سلامتی بده گلم ...... میدونید من خیلی خوشحالم و خداروشکر میکنم ک پسرم سالمه اما هیچکس متوجه نمیشه ک بچه های ناسازگار و بیش فعال هم بزرگ‌ کردنشون چقدر سخت و نگران کننده ست

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما چقدر احساسات رو خوب درک میکنید عزیزم . همین الان میخواستم پیام بهتون منصرف شدم ...... خدا بهتون ...

هم چنین به شما و خانوادتون عزیزم

بچه های ما خیلی بچه های سختی هستند ، ولی آن شاالله بتونیم در جهت درست انرژیشونو هدایت کنیم

برای رسیدن به شغل و درآمد دلخواهم و سر و سامون گرفتن زندگیم و شفای پسرم ممنون میشم یه صلوات بفرستین. ان شاء الله لبتون خندون و دلتون شاد باشه
هم چنین به شما و خانوادتون عزیزم بچه های ما خیلی بچه های سختی هستند ، ولی آن شاالله بتونیم در جهت د ...

انشاالله . متشکرم ازتون

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد