2777
2789
عنوان

سوالای رو مخی قبل خواب

120 بازدید | 13 پست

چرا تو فیلما و بازیا که شخصیتا وارد ی خونه ی متروکه میشن، چراغ قوه رو به سمت جلو میگیرن😑😑 اینشکلی فقط همون جلو رو میبینن بعد از سقف و اینور اونور هیولا میاد میپره جلوشون یهو😂

چرا عین ادم چراغ قوه رو به سقف نمیگیرن که نورش بازتاب شه که کل خونه رو بتونن ببینن🥲

چرا الان باید این چیز توی مغزم باشه و خوابم نبره؟😂😂

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای اسی آبجیم شبا چراغ قوه روشن میکنه 

میگیره روی زمین راه میره 

منم خاب  میوفته روی صورتم 

انقدر حرصم میگیره بهش میگم چند بار بگم بنداز روی سقفففف لعنتی 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

چرا از شنبه تا پنجشنبه ۵ روزه

ولی از پنجشنبه تا شنبه ۲ روزه ؟

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
در سریال پایتخت پسر سوسن ، جلو خود سوسن ، چـــــــــی ؟

وایییی😂😂😂

چیکار میتونه کرده باشه که اینقدر بد باشههههه

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 
وای اسی آبجیم شبا چراغ قوه روشن میکنه  میگیره روی زمین راه میره  منم خاب  میوفته رو ...

بگو اگه ی هیولا رو سقف باشه اینشکلی که رو زمین گرفتی نمیبینیش و میپره روت😂😂

بگو اگه ی هیولا رو سقف باشه اینشکلی که رو زمین گرفتی نمیبینیش و میپره روت😂😂

خخخخ

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

سلام وقتتون بخیر...ی پست از شمارو توی تاپیک لاین رنگ مو دیدم...شما لاین رنگ مو اموزش دیدین درسته؟میشه بپرسم چندوقت از اتمام دوره اموزشتون گذشته؟و الان درامدتون حدودا چقدره؟

دخـتـر آریـایـی 💙                                                           ۱۴۰۰.۰۶.۰۹:)🤍
سلام وقتتون بخیر...ی پست از شمارو توی تاپیک لاین رنگ مو دیدم...شما لاین رنگ مو اموزش دیدین درسته؟میش ...

سلام عزیزم بله حتما 

من مرداد ۱۴۰۱ اموزش دیدم تو فنی حرفه ای تا حدود وسطای پاییز بعدش دوباره کلاسای اپدیت رنگ و کراتین رو شرکت کردم و بعد مستقیم شروع به کار کردم اول با فقط کراتین که اصلا مشتری نداشتم

و بعد از سه ماه چون اتاق اجاره کرده بودم و قیمتش با توجه به اینکه درامد نداشتم سنگین بود اخر اسفند جمع کردم 

به دلیل مشکلات جسمانی(چاقی بیش از حد به خودم فرصت دادم  حدود ۲۵. ۳۰ کیلو کم کردم تا بتونم سرپا وایسم کارکنم) ۶ ماه بعد یعنی تقریبا اواخر مهر رفتم یک سالن هم صندلی اجاره کردم هم مشتری از خود سالن داشتم توی لاین رنگ و کراتین به صورت درصدی 

با اینکه تبلیغ میکردم ولی یک مشتری هم نتونستم از خودم داشته باشم دوستا و فامیل و اشناهم هیچ کدوم نیومدن، فقط هرچی بود مشتری سالن بود که درصدی که میگرفتم سرجمع دقیقا بست به بست اجارم میشد یعنی پول مواد از جیبم میرفت

تا بهمن  این رویه ادامه داشت و متوجه شدم که واقعا این کار به درد من نمیخوره چون نه ارتباط اجتماعی درست حسابی دارم، نه فیزیک مناسب(توی سن ۲۰ سالگی سر هرمشتری کمردرد و پا درد شدید داشتم) و نه اصلا علاقه ای شکل میگیره بلکه روز به روز با حرفای دیگران(که خانوادت همه تحصیل کرده ان تو نیستی و فلان) و درامد نداشتنم داشتم سرد تر میشدم جوری که دلم نمیرفت به موهای بقیه دست بزنم حتی مشاوره بدم

بهمن دیگه بیخیال شدم و همون موقع با نظر خانواده دانشگاه ثبت نام کردم رشته ای که مناسبم باشه و با مدیر سالن حرف زدم و قرارداد رو باطل کردیم

این شغل رو گذاشتم کنار چون واقعا مناسب من نبود

اما همه ی مهارتاشو بلدم موهای خانواده و خودمو دکلره میکنم یا رنگای مختلف، کراتین و...‌

لاین رنگ مو و کراتین برخلاف بقیه ی لاینای ارایشی خاک خوریش خیلی طولانیه خیلیا دوسال پشت سرهم کار میکنن تا تازه میتوننبه درامد متوسط برسن درحالی که بقیه ی همکاران تو لاینای‌دیگه‌مثلا مژه و ناخن خاک خوریشون نهایتا ۶ ماه باشه اونم به خاطر اینه که هنوز دستشون راه نیفتاده نه اینکه مشتری نباشه. مشتری به رنگکار خیلی کم اعتماد میکنه میگم من حتی تبلیغ مدل هم میکردم با هزینه ی مواد فقط دوتا مدل تونستم بگیرم

و اینم فراموش نکن فرسایش جسمی رنگکار و کراتین کار از همه بیشتره خیلی اوقات باید ۱۰ ساعت به بالا سرپا وایسی مخصوصا اولاش. یادمه تو دوره ی اموزشیم ساعت ۱۰ صبح مثلا شروف میکردم ۱۲ شب تموم میشد حالا باید وسایلو میشستم گریه میکردم😅 هم درد داشتم هم خسته بودم 

و من بیرون زدگی دیسک دارم و زانوهامم زیاد جالب نیست هرچندوقت یبار درد میگیره عمر کاری من عملا ۵ سال بود که دیدم با وجود اینکه اصلا ارتباط اجتماعی خوبی ندارم و درونگرام عمرا توی ۵ سال نمیتونم به معروفیت استادام برسم که بگم درامدم خیلی خوب میشه

من ۱.۵ میلیون پول صندلیم رو به زور درمیوردم اونم با مشتری های خود اون سالن! 

و صد البته باید خیلی قوی باشی در برابر حرفای دیگران

متاسفانه مردم ما واقعا فرهنگ زیاد جالبی ندارن تا بهشون میگی ارایشگری ی پوزخندی میزنن انگار پایین ترین قشر جامعه ای دیگه فکر کن خانوادت تحصیل کرده باشن توی روت هار هار میخندن(یکی از فامیلام اینشکلی بود متاسفانه) 

یادمه امسال برای روز ارایشگر یکی پست گذاشته بود که تقدیر و تشکر کنه از ارایشگرا و خسته نباشید بگه کامنتا زیرش فاجعه بود همه جور انگی به ما زده بودن از مطلقه بودن و خیانت کار بگیر تا خاله بودن و شوگر ددی داشتن و هر.زه بودن...

واقعیت اینکه که هرکی همچین حرفی میزنه خودش ده برابر بدترشو انجام داده ولی اسم ارایشگرا بد دررفته چون جزو کاراییه که تحصیلات نمیخواد و زنها توش پیشرفت چشمگیری‌دارن برای همین همه مخصوصا مردها میزنن توی سرش...

اگر میتونی اینا رو تحمل کنی و از پسشون‌برمیای به راحتی و علاقه ی زیاد داری حتما برو توی این رشته

ولی اگه میبینی نمیتونی نرو یا حداقل یک لاین راحت ترشو برو که نیاز به سرمایه ی زیادی هم نداشته باشه مثل مژه

برای‌رنگ و کراتین من ۱۵ تومن هزینه ی کلاسای اپدیتم شد(فنی حرفه ای‌اونموقع ۸.۵) هزینه‌ی‌مواد و سشوار و اتو و ترولی و... روی هم ۲۰ تومن شد جدا و با ضرر برگشتم

حداقل مژه هزینه ی کلاساش و موادش به علاوه ی موادی که برای مدلات میزاری(چون مجانی باید باشن اولش) روی هم ۱۰ تومن نمیشه

سلام عزیزم بله حتما  من مرداد ۱۴۰۱ اموزش دیدم تو فنی حرفه ای تا حدود وسطای پاییز بعدش دوباره ک ...

عزیییییزمممم...ممنونم بابت اینکه انقدر توضیح دادی بهم

من کلا خودم اول رقتم توی کار لیفت و لمینت مژه اما چون مربیم خوب نبود اصلا جذبش نشدم و مدرکشم نگرفتم حتی...

حدود سه ماهیم شاگرد بودم توی ی ارایشگرا

ما شهرمون کوچیکه و با بهترین مربی شهرمون حرف زدم ک بعد اتمام دوره اموزشیو دستیاری تو سالن خودش بمونم و مشتری از خودم باشه

فکر میکردم میتونم مشتری جذب کنم خودم

اما بااین حرف شما انگار نمیتونم

بنظرتون کدوم لاین مناسبه؟؟و ادم زودتر ب درامد میرسه؟

دخـتـر آریـایـی 💙                                                           ۱۴۰۰.۰۶.۰۹:)🤍