2777
2789
عنوان

سوال زنانه

139 بازدید | 11 پست

خانما ببخشید من مجردم 

بعد پریودیم همیشه دیر میشه و با درد شدید همراهه بعد خیلی معذرت میخوام خونریزیم نسبتا زیاد و لخته لخته 

طبیعیه یا باید برم دکتر

چیزی از رحم تو این شهر ندیدم جاش اندازه روحیه‌ام، قوی‌ام برای دوییدن سریعم اولویت هدفام دوری از بقیه‌ست وقت یکمی تنهاییه دیگه وقت لش بازی نی سر بالایی ما واسه تو سر پایینی پیاده گاز بده بینم چند تا میری ؟#شایع

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر باد بری احتمالا تنبلی داری.

درحد ۳ یا ۴ روز دیر میشه ها ولی خیلی درد نیکشم تل ۲و ۳ روز اول طوری که اشکم در نیاد باید حتما ژلوفن بخورم

چیزی از رحم تو این شهر ندیدم جاش اندازه روحیه‌ام، قوی‌ام برای دوییدن سریعم اولویت هدفام دوری از بقیه‌ست وقت یکمی تنهاییه دیگه وقت لش بازی نی سر بالایی ما واسه تو سر پایینی پیاده گاز بده بینم چند تا میری ؟#شایع
دیر میشه یعنی هر ماه عقب میندازی؟ چند روز؟ 

اره هر ماه ۳ یا ۴ روز شایدم بیشتر یا کمتر

عزیزم چرا معذرت میخوای

پریودی چیز طبیعیه ...

طرف زن متاهل میاد نوع پوزیشن رابطه ش میاد سوال میکنه 

بعد اونوقت شما میگی ببخشید ......

فک کنم شما تنبلی تخمدان داری 

ولی به نظرم طبیعی نیستش نرمالش هر ۲۸ روز یه بار 

برو پیش ماما 

یا دکتر زنان 

کامل توضیح بده 

عزیزم چرا معذرت میخوای پریودی چیز طبیعیه ... طرف زن متاهل میاد نوع پوزیشن رابطه ش میاد سوال میکنه& ...

آخه گفتم شاید کسی بدش بیاد راجب این مدضوع ها بخونه و بشنوه اینا گفتم قبلش یه معذرت خواهی بکنم وگرنه چیز طبیعیه تو بدن خانم ها😂مرسی عزیزم حتما میرم دکتر

آخه گفتم شاید کسی بدش بیاد راجب این مدضوع ها بخونه و بشنوه اینا گفتم قبلش یه معذرت خواهی بکنم وگرنه ...

چطوره بعضی خانمای متاهل 

میان کل رابطه شونو قرص اورژانسیو همه چیشونو میان 

میگن عیبی داره .....

برای شما عیب داره ؟

عزیزم حتما برو دکتر ......

فک کنم بهت دارویی بدن واسه رحم و تخمدانه 

که تزریق کنی 

غذای سرد زیاد میخوری ؟

مثل گوجه خیار 

ماست یا دوغ و آب یخ 

مرغ ؟