2777
2789

زنان   

یعنی نمیدونن که زنان مذکور خواهر و مادر اینترنتو اسیر کردن ؟؟؟؟؟؟؟   

زشتی بندگانش را میداند ، اما می پوشاند ؛ آگاه است ، اما پنهان میکند ؛ نافرمانی میشود ، اما با بزرگواری می بخشد .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای مردها چه نشستید زن هاتون پای اینترنت هستن غیرتتون کجا رفته!!!! 

به این تاپیک برید تا زن های موفق دنیا رو بشناسید و ازشون الهام بگیرید:  زن‌های موفق   تاپیک بعدیش با همون اسم برای ثبت نظراتتون در رابطه با تاپیک اصلی بازه    

اینا از قماش کسانی هستن که

برای  اعتراض به ورود بانوان به ورزشگاه امضا جمع میکردن

چرا یکی نیست این افراطیا رو جمع کنه

دیووونه به اینا میگن

نه بیچاره هایی که تو آسایشگاه 

تحت درمانن.

واقعا این سند ننگین بود. یکی دیگه از موارد حقارت بارش ، تعلیم و تربیت رایگان برای همه کودکان بود. 

براشون متاسفم

بزرگترین مصیبت برای یک انسان آن است که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد نه شعور لازم برای خاموش ماندن
ینی باورم نمی شه که این مورد یکی از موارد نگرانی این بندگان خدا بوده.

وا خاله کیان دنبال جنجالیها ....میگردی می گردی از ی جا ی مورد جنجال برانگیز پیدا می کنی( در راستای این تاپیک وتا پیک قبلیت که تعطیل شد و... میگم)

والا اگه من برات سایتهای معروف  اصلاح طلب رو بیارم که چه حرفها و تهدیدها دارند که اینها پیشش هیچ چی نیست

دلایل اصلی مخالفت با سند 2030  قبلا توضیح داده شده ...لازم میدونید دوباره بگیم

واقعا این سند ننگین بود. یکی دیگه از موارد حقارت بارش ، تعلیم و تربیت رایگان برای همه کودکان بود.&nb ...

واقعا هم که دولت دنبال رایگان کردن تحصیلات بود

اگه واقعا این طوره تو قوانین کشور خودمون هم داشتیم تحصیلات رایگان رو ....چرا دولت رفسنجانی مرحوم و خاتمی اون قانون رو عوص کردن و مدارس غیر انتفاعی اینقدر زیاد شد؟؟؟

نه عزیزم موارد خوب سند 2030 بهترش تو سند ملی آموزش و پرورش آمده اگه دولت راست میگه همون رو اجرایی کنه

اگه هم دنبال موارد غیراسلامی و غیر ارزشی سند 2030 هست فقط که .....