دو روزه گرفتمش نه آب میخوره نه غذا نه گاز میگیره نه صدا در میاره نه حرکت میکنه همه مدل غذا براش میزارم حرف میزنم باهاش سیب و تخم مرغ و حبوبات میزارم براش هیچی نمیخوره یه چهار ساعت فقط تو یه نقطه میشینه حرکت نمیکنه حالا میخوام ببرم به صاحبش نشون بدم میترسم آخر از گرسنگی بمیره یا افسردگی بگیره براش آهنگ شادم میزارم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
غذای مخصوص از پرنده فروشی بخر براش عروس هلندی منم همین بود حتی پسته هم نمیخورد غذای مخصوص عروس هلند ...
تخمه میبرم جلوش فقط اونو از دستم میگیره به غیر این هیچیییی نمیخوره آب هم نمیخوره ارزن داره غذای مخلوط هم داره تا میخوام برم سمتش نازش کنم عقب عقب میره میترسه
من طوطی کوتوله برزیلی گرفتم ، همون روز اول گاز میگرفت غذا نمیخورد ، ولی از دستم تخمه میخورد با یه حالت مغرورانه تخمه رو میگرفت پشتش رو میکرد به من میخورد 😂