2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بفرما

من چند روزی میشه که سمت راست پایین شکمم درد یکنواخت دارم وقتی این پهلو اون پهلو میشم گاهی اوقات دردش بیشتر میشه و این که حدود سه چهار هفته پیش چندبار رابطه محافظت نشده داشتم و این که ۶ ماه بود که قرص سیپترن کامپاند و اسپیرونولاکتون مصرف میکردم امکان بارداری خارج از رحم هست ؟

من چند روزی میشه که سمت راست پایین شکمم درد یکنواخت دارم وقتی این پهلو اون پهلو میشم گاهی اوقات دردش ...

من تو بارداریم اولش یه دردی مث پریود خیلی خیلی شدید شروع شد فک کردم پریود شدم بعدش خونریزی هم داشتم ولی خیلی کم رنگش هم صورتی بود کمرنگ بود من مسافرت بودم که اینجوری شدم بعدش دردای خیلی وحشتناک شروع شد جوری که نفس نمیتونستم بکشم رفتم دکتر و اینا ولی چون مسافر بودم و جایی رو نمیشناختم بهم درست رسیدگی نشد بعدش اومدم شهر خودم رفتم ازمایش دادم فهمیدم حامله ام بعد همون شب درد زیر شکمم شروع شد میگرف و ول میکرد رفتم بیمارستان بهم گفتن حاملگی خارج رحم داشتی و لوله ام ترکیدخ بود

من تو بارداریم اولش یه دردی مث پریود خیلی خیلی شدید شروع شد فک کردم پریود شدم بعدش خونریزی هم داشتم ...

اهان پس با این شرایط نمیشه برای من حاملگی باشه چون من فقط درد دارم ممنون عزیزم باید برم دکتر