2777
2789
عنوان

درمورد انتقال مدرسه سوال دارم

210 بازدید | 28 پست

سلام خانما کسی میدونه الان میتونم بچمو انتقال بدم مدرسه دیگ یانه

قبل تر ازعیدهم دخترم مدرسه نمیره همش گریه میکنه نمیدونم چیکارکنم

درگیر حسی بودم که میدونسم یه بازیه ولی موندم که ببازم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با مدیر صحبت کن معلم خصوصی بگیری که قبولش کنن 

معلم خصوصیم میبرم همه چیش خوبه یکم املاش بعدعید ضعیف شد روان خوانی چون اصلا گوش نمیده به معلم فقط گریه نمیدونک ازچی ترسیده استرس گرفته دوروزه میبرمش غیردولتی خیلی حالش خوبه

معلم خصوصیم میبرم همه چیش خوبه یکم املاش بعدعید ضعیف شد روان خوانی چون اصلا گوش نمیده به معلم فقط گر ...

خب اگه فکر میکنی میتونی الان جابه‌جایی انجام بدی و البته حال دختر گلت خوب میشه ببرش ولی حتما باهاش کار کن 

الحمدلله رب العالمین ...
خب اگه فکر میکنی میتونی الان جابه‌جایی انجام بدی و البته حال دختر گلت خوب میشه ببرش ولی حتما باهاش ک ...

براهمین تاپیک زدم چون مدیرشون گف سامانه بستس من قول میدم اگ بخاد تکرار پایه بزنه نذارم قبولی رو بگیرم ازش بعدم گف ببر غیردولتی امتحانارو اینجابیاد بده ازشانس شماس افتادین دس این معلم

براهمین تاپیک زدم چون مدیرشون گف سامانه بستس من قول میدم اگ بخاد تکرار پایه بزنه نذارم قبولی رو بگیر ...

زیاد سخت نگیر 

با معلم صحبت نکردی ببینی چرا اینجور میکنه 

الحمدلله رب العالمین ...