یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من امروز بود هنوز که نشدم میخوام بذارم ی هفته بگذره بعد بزنم دیگه اون موقع جوابش قطعیه
بیبی چک زدی گلم؟
میشه دعا کنید منم مامان بشم 🥹منم تیکر بزنم بگم بلخره منم مامان شدم🥹دیگه خستم از هرماه انتظار از ناامیدی امروز بعد از ۴ روز تاخیر دوباره نشد ناامیدم باز ناامیدی شوهرم😭خدایا مارو هم ببین .ما امیدمون به خودته تو امید مایی ای خدا.
نه عزیزم انشاالله دوشنبه هفته آینده میزنم اگه پریود نشدم
من بعد ۸ روز تاخیر و بیبی چک هاله دار پریود شدم دیروز😞ان شاالله که تو مامان شدی
میشه دعا کنید منم مامان بشم 🥹منم تیکر بزنم بگم بلخره منم مامان شدم🥹دیگه خستم از هرماه انتظار از ناامیدی امروز بعد از ۴ روز تاخیر دوباره نشد ناامیدم باز ناامیدی شوهرم😭خدایا مارو هم ببین .ما امیدمون به خودته تو امید مایی ای خدا.
بیا بغلم🥺💔 انشاالله به زودی دامنت سبز بشه عزیزدلم 😍🥹🫀 ممنون عزیزم انشاالله هر چی خیره
🥺😘ممنون همچنین عزیزم