2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه تاپیک جامع لاغری تو سایت هست. خیلی خوب بود.سرچ کن اونجا توضیح داده. فکر کنم اسم کاربر بامداد خمار بود. ( مطمئن نیستم)

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!
اینجوری نمی‌میری؟

والا بعد از ۴ ماه هنوز زنده م.البته وزنم ۱۰ کیلو کم شده چربی خونم کم شده مشکل کبد چربم ازبین رفته پوستم خوب شده و.....زانو درد و کمر دردم کم شده همینطور مچ پام که قبلا به شدت موقع پیاده روی اذیتم میکرد بهتر شده.اولش یکم سخته ولی به مرور بدن عادت میکنه.فقط حتما حتما حتما آب به مقدار کافی باید خورده بشه.وگرنه کلیه هات دچار مشکل میشن