2777
2789
عنوان

چرا میوه نوبرونه میدید به بچه هاتون میارن مدرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 141340 بازدید | 613 پست
الان یه سری تینجیر داغون تازه به دوران رسیده میان میگن پول نداشتی بچه نمیاوردی ولی حقیقت جامعه اینه ...

چه ربطیییی داره😧

میوه ی نوبر چه ربطی به عقده ایی بودن داره 

الان منم گوجه سبز دلم خواست با ۱۰۰تومن گرفتم 

مجبور نبودم یک کیلو دو کیلو بخرم که😧😧😧

چرا بچه اوردی ک بقیه به بچهاشون میوه خوب ندن؟ 

پروفایلت نشون میده چطور هستی

تازه از پایین رسیدی بالا که اینطور فکر میکنی

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لعنت به باعث و با نی این وضعیت که حسرت الوچه باید بمونه رو دل یک بچه🤕💔

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
الان گوجه سبز دلش میخواد و نداره پس فردا توی خیابون bmw میبینه و نمیتونه داشته باشه. از همین الان ب ...

دقیقا

اصلا درک نمیکنم چطور یسری تایید کردن 

بابا زندگی همینه دقیقا الان یه میوه سادس 

پسفردا که بزرگ شد چیکار میخواید بکنید بچتونو

مگه بچه روزیشو با خودش نمیورد؟!

خو چه ارتباطی داره 

رزق،و روزی،که فقط پول نیست 

رزق میتونه این باشه مثلا یه عادت بد داشته و گناه با وجود اون بچ۱ه توفیق ترکشو پیدا میکنه 

یا تو تقدیرش این بوده ضرر مالی ببینه با وجود بچه دیگه اتفاق نیافتاده

مثال زیاد 

اگه قرار بود هر کی بچه می‌آورد پولدار میشد . نظم دنیا بهم می‌خورد 

اخه مگه ادم دلش میاد به بچش که میخواد خوراکی نده بهش میشه گفت به دوستات تعارف کن باهم بخورید  ...

ببین میتونن بگن مدرسه دل پیچه میگیری خونه بخور 

بازم نمیدونم چی بگم ایشالله ک مردم سرزمینم اینقد داشتع باشن اینجوری نگن

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

آلوچه جزو روزی بچه نیست؟؟؟؟چون میگن بچه روزیشو با خودش میاره.😐😐😐😐😐

لابد روزی بچه استارتر تو ظرف میوه ی همکلاسیش بود

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

خانوما

اصلا بحث استارتر نیست

تو مدارس دولتی گاهی بچه های بی سرپرست میان

گاهی هم بچه هایی که والدینشون فوت کردن

یا بچه های تک سرپرست

خب دیگه واسه اونا موضوع پول نداری بچه نیار مطرح نیست

به خاطر اونا هم خب بهتره خوراکی خاص نبرن مدرسه

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
اره خیلی  بده من حتی خیار ییا موز نمیدم بچم ببره مدرسه  که شاید یکی هوس کنه  شاید ...

عزیزم،موز هم قند خون بالا میبره

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
چرا فکر میکنی شما بهترین و عقل کل هستی... حقیقت اینه کفش نو نگیر بچت بپوشه لقمه نزار همون پرتقال و س ...

عزیزم کی میگه کفش نو نگیر؟؟پس بچه کفشش کهنه میشه چی بپوشه؟میوه های معمولی مشکلی نداره که!حتی هلو و شلیل هم تو فصلش زیاد و قیمت مناسبه اکثر مردم میتونن تهیه کنن نمیتونیم تمام زندگی رو بخاطر بقیه کنسل کنیم ولی میتونیم مراعاتشونو کنیم همین گوجه سبز و توت فرنگی و آجیل رو بزاریم برای وقتی که تو خونن بخدا کار سختی نیست،یه بار دخترم از مدرسه اومد گفت مامان برام توت فرنگی میگیری دوستم داشت میخورد یهو دلم خواست رفتیم براش گرفتیم تو راه بهش گفتم ببین وقتی دیدی چقدر دلت خواست تو میتونی وقتی چیزی هوس میکنی بعدا تهیه کنی و بخوری ولی ممکنه کسی نتونه برای بچش بخره ببین اون دوستت چقدر غصه میخوره اینجور خوراکیارو مدرسه نبر که کسی دلش نخواد بچه ی کلاس اولی فهمید و درک کرد

خب یعنی چی وقتی پول ندارید چرا بچه میارید واقعا که حسرت این چیزارو به دلش بزارید؟توی مدرسه نبینه توی میوه فروشیا دست افراد دیگه که میبینه دیگه به کل ملت بگیم الوچه نگیرن.توانشو داشته خریده

الان یه سری تینجیر داغون تازه به دوران رسیده میان میگن پول نداشتی بچه نمیاوردی ولی حقیقت جامعه اینه ...

یا خدا کسایی ک نوبرونه میخرن عقده ان؟ً

فقیر دیده بودیم ولی فقیر حرف مفت زن هرگز ک حالا دیدیم

چون عاقبت کار جهان نیستی است/ انگار ک نیستی چو هستی خوش باش
اره میدونم سخته.برای ماهایی ک نکشیدیم نمیدونیم اینا چی میگن.حالا خداروشکر بچه های من اصن میوه نمیبرن ...

ایشالله ک همه وضعشون خوب شه واقعا ناراحت میشم اینجوری میشنوم

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚