2777
2789
عنوان

چرا میوه نوبرونه میدید به بچه هاتون میارن مدرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 141295 بازدید | 613 پست

اره خیلی  بده

من حتی خیار ییا موز نمیدم بچم ببره مدرسه 

که شاید یکی هوس کنه 

شاید یک یا بار  تو خونه نون کم که بهش  ۲تا لقمه بدم (چون قند داره  بیسکوییت نمیدم)یه موز کچیک میدم و بهشم میگم برو جای خلوت بخور یا اگه کسی دید بهش بده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره همون تنها کاری که از دست ادم بر میاد زیاد بزاره بگه با دوستات بخور 

تنها تغذیه ای که تو مدرسه پسرم مربی ممنوع کرده پفیلا و پاستیله اونم چون بچه ها خیلی علاقه دارن سر زنگ درس انقد نق میزنن معلم حواسش پرت میشه اونم هیچوقت برا بچم نذاشتم ولی موز و اسنک تغذیه های همیشگی پسرمه چون فقط همینا رو میخوره .

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
اینی که استارتر گفت ۱۰۰ گرمش میشه ۳۰ تومن همین که استارتر گفت  حداقل ترین هزینه خوراکی یک روز ...

نمیدن شاید من ندیدم 

من چند وقت پیش نیم کیلو گرفتم۲۵۰تومن شد

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

الان گوجه سبز دلش میخواد و نداره

پس فردا توی خیابون bmw میبینه و نمیتونه داشته باشه. از همین الان به بچه‌ات یاد بده اینا رو که دیگران مسئول حسرت های ما تو زندگی نیستند. این هم جز همون مسئولیت مادریه که قبول کردی.

جالبه کسایی که خودشون خودخواه ترین موجودات روی زمین ‌‌‌‌‌اند و نتونستن از حس مادری‌اشون بگذرن به دیگران درس انسانیت و گذشت میدن. 

خمش باش خمش باش در این مجمع اوباش
چرا فکر میکنی شما بهترین و عقل کل هستی... حقیقت اینه کفش نو نگیر بچت بپوشه لقمه نزار همون پرتقال و س ...

در دیوار 

الان میگه خیلیا ماشین ندارن پس چجوری بچمونو بیاریم مدرسه؟؟؟ هر میوه نوبرانه اومد، انواع میوه های استوایی، شیشلیک، پیتزا...هر چیز هوسناکی پیدا کردی بده بچت ببرن مدرسه کار درستی میکنی عزیزم بهتر از انقدر برخورد با در و دیواره

حتما بنده خدا نداشته  من اینجا خیلی دیدم میگفتن شرمنده بچه هستن ایشالله ک حالا دروغ باشه ولی و ...

اره میدونم سخته.برای ماهایی ک نکشیدیم نمیدونیم اینا چی میگن.حالا خداروشکر بچه های من اصن میوه نمیبرن فقط تنقلات میبرن.میوه یا اجیل یا ساندویج تو خونه میخورن

منم از نظرم شما حرفتون رو هواست...من بیرحم نیستم اتفاقا دارم میگم بچه ایی نیارین که تو حسرت بزرگ بشه ...

۲۸ سالته ازمنم بزرگتری ولی نمیفهمی گوجه سبز کیلویی ۳۰۰ تومن معیار نمیشه واسه اینکه تو بگی کی بچه دار بشه کی نشه!!!!!! 

مامی پسراام💙🩵

چرا فکر میکنی شما بهترین و عقل کل هستی... حقیقت اینه کفش نو نگیر بچت بپوشه لقمه نزار همون پرتقال و س ...

تو هر منطقه ای که باشی یه سری خرید ها خاص محسبوب میشه مثلا تو مدرسه ی شما شاید کسی باشه که پول پرتقال خریدن هم نداشته باشه ولی اکثر متوسط اون محله میوه های معمولی رو میتونن بخرن 

در عوض میوه های خاص نوبرانه را مثلا ۶۰ در صد بچه ها نمیتونن تهیه کنن...

تو هر مدرسه ای از هر قشری پیدا میشه،،استارتر داره میگه سعی کنیم خوراکی هاایی که برا بچه ها میخریم شبیه متوسط جامعه باشه...

🪷 سروناززز 🪷                                                                     

کاش به جای فکر کردن به خودمون 

به دیگران هم فکر می‌کردیم 

خیلی چیزا هست که تو خونه میشه خورد 

و واجب نیست ببری مدرسه 

خیلی از اون بچه ها شاید پولشو  داشته باشن 

ولی تو اون لحظه وقت نکرده باشن بخرن 

و دلشون بخواد 

باور کنید فقط بچه هستن 

چه پولدار چه فقیر 

خانم ها دنیا همیشه یک جور نمیمونه 

با هم مهربون باشید❤️

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
چرا بچه اوردی ک بقیه به بچهاشون میوه خوب ندن؟ 

حالا خوبه آلوچه بوده میوه ی کاکتوس یا دراگون فروت نبوده! 

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲