2777
2789
عنوان

چرا میوه نوبرونه میدید به بچه هاتون میارن مدرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 141298 بازدید | 613 پست
خانوم من حواسم هست که خودخواسته باعث حسرت دل هیچکس نشم. اما نمیشه به دیگران بگید نخور،نپوش،نگرد تا ...

عزیزم مک بوک با خوراکی فرق دارهههه!!!! 

چرا خودتونو میزنید به علی چپ؟! 

شما هرجی دوس داشتی بگیر بده دست بچت راحت باش... 

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
ظاهر حرف با باطن حرف خیلی فرق داره، رسیدن به بینش نیاز به فکر داره نه طعنه!!  منظور از این حرف ...

عزیز جان منظور منم همینه .روی حرفم با همین ادماییه که تو اوج بد بختی بطرف میگن بچه بیار روزیشو با خودش میاره و این خرافاتای مسخره ...و یذره واقع بین نیستن

یک قاتل درپی کشتن من است،گاهی او را در آینه میبینم:

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو هیچوقت نیار😊

من که مجردم ولی خب مستقلم طوریکه شرایطشو دارم ولی خب نمیخوام و اگه یروز بخوام بیارم حتما شرایطو فراهم مبکنم که بچم ذهنش درگیر یه الوچه نشه

هر جور که مطلوبِ خودت هست، همان باش.
شما اصلا خوبی بهترین هستی‌... اما شما فقط حق داری برای بچه خودت تعیین تکلیف کنی 

منم برای بچه خودم تعیین تکلیف میکنم نرفتم جلوی بقیه رو بگیرم ولی وظیفه دارم در جهت درست کردن فرهنگمون جایی که ممکنه دو نفر تلنگر بخورن و رفتارشون تغییر بدن نظرمو بگم 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

مگه نمیگن بچه میاد روزیشم میاره پس کو😐😐😂😂

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

عزیزم مک بوک با خوراکی فرق دارهههه!!!!  چرا خودتونو میزنید به علی چپ؟!  شما هرجی دوس داش ...

اونی که زده به کوچه علی چپ و به دیگران داره میگه زندگی نکنید چون ما زندگی نمی‌کنیم شمایید نه ما!

هر کی هم می‌گه نه می‌گید مراقب باش زمین گرده

مطمئن باشید همین کار رو هم خواهم کرد.

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…

انسانیت خیلی خوبه...یعنی چی میگی نداری بچه نیار...الان ب قدری اوضاع اقتصادی خراب شده ک نمیشه ی سری خرج های غیر ضروری رو کرد

من خودم همیشه خونه ام میوه های مختلف فصل هست همیشه آجیل هست همیشه موز هست اما هیچ وقت به دخترم‌نمیدم ک ببره مدرسه ...گاهی اوقات میگ بده فلان خوراکی رو ببرم ...بهش توضیح میدم ک ممکنه ی نفر ببینه و دلش بخواد...اصلا شاید اون ی نفرم خوته خودشون داشته باشن اما در لحظه هوس اون خوراکی رو کنه 

خوبه ک این روشن فکری ک ای کاش نداری بچه نیاری رو ی لحظه کنار بزارن 

خدایا شکرت 
پول ندارم بچه هم نداشته باشم  پول ندارم ارزوی مادر شدن رو هم دنبال خودم بکشم

پس حالا که بخاطر خودخواهی خودت که حس مادر شدنو درک کنی عذابشم بکش عزیزم ببین روز به روز مادر شدنی که اینجوری باشه چه حسی داره

حس کن حسرت های بچتو

حرفم بی رحمانه اس ولی نتیجه کارته🙂💔💁‍♀️

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

قرار نیست همه مثل هم باشن...قرار نیست همه بچه دار بشن...قرار نیست که چون دلشون میخواد بجه بیارن ولی ...

من فکر میکنم شما در یک منطقه و سطح مالی بسیاااار عالی زندگی کردی بخاطر همین یه سری چیزا برات مفهوم نیست

امیدوام مثبت برداشت کنی جون من کاملا مثبت دارم بیان میکنم و اصلا وایب منفی در گفتارم نیاوردم

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
قرار نیست همه مثل هم باشن...قرار نیست همه بچه دار بشن...قرار نیست که چون دلشون میخواد بجه بیارن ولی ...

زندگی بالا پایین داره روزی بهش میرسی ...

گفتم بهت من حتی برای پول شیرخشک بچه مونده بودم دو هفته قبلش برای یک بچه بی پول اندازه یک ساله اش شیرخشک خریدم با کمک دوستام دادم بهش و هیچ وقت فکر نمیکردم روزگارم این بشه

شما خیلی از مواضع بالا حرف میزنی مراقب باش روزگار خیلی سخت میگیره به آدم 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

پول ندارم بچه هم نداشته باشم  پول ندارم ارزوی مادر شدن رو هم دنبال خودم بکشم

بعضیا فقط فازشون مخالفته اونم بدون هیچ منطق و درکی، واقعا حق باشماست باید حواسمون ب بقیه ای که شاید توان تهیه اینجور چیزا رو ندارن باشه

خانم هستم😊باب اسفنجی:میدونی هرچی مشکل دارم از سادگیمه.. پاتریک:دیگه ساده نباش؛راه راه باش:)‌ ️ خدایا منظورم از هوامو داشته باش این نیست ک فقد اکسیژن برسونی 😐💋 یکم خلاقیت آخه فداشم:||😹💋💋️ با احمق ها بحث نکن فقط بگو حق باشماست😊